
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران
خورش لوبیا سبز از خورش های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، این خورش معمولا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می شود. کوکوی مرغ رشتی هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشورمان است که دارای محبوبیت زیاد در میان ایرانیان می باشد. این کوکو خوشمزه را با سبزیجات یا بدون سبزیجات می توانید درست کنید. هویج پلو هم از غذاهای فوری و خوشمزه ای است که در دسته بندی غذاهای پلویی و چلویی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است.
- لپه ها را به قابلمه اضافه کرده و سپس مقداری رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید.
- هر سمت فلافل ها باید برای سه تا چهار دقیقه سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید.
- شما می توانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت، یک یا دو عدد هل را به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری به غذا بدهد.
اگر شما نیز عاشق میرزا قاسمی، کته کباب یا ماهی های مخصوص مردم گیلان هستید و امکان سفر ندارید، بهتر است سری به رستوران سنتی گیلار بزنید. این رستوران در منطقه نیاوران تهران واقع شده است و انواع غذاهای سنتی مردم گیلان را سرو می کند. محیط این رستوران به شکل زیبایی دکور شده است و شما را به یاد سادگی زندگی روستایی مردم شمال کشور می اندازد. علاوه بر همه این ها، در رستوران سنتی گیلار، گروه موسیقی محلی هر شب اجرا دارند و شما را بیش از پیش با فرهنگ مردم عزیز خطه شمال آشنا می کنند.
آبگوشت منتجنه
یکی از مقوی ترین غذاهای اردبیل که بیشتر در چهارشنبه سوری و شب عید در کنار ماهی دودی طرفدار دارد، سوتی پلو است. این خورش با گوشت، لوبیا چشم بلبلی، آلوچه و پیازداغ فراوان تهیه می شود. این آش از ترکیب شیر و گندم پوست کنده و نخود تهیه و با کشکش و گردو تزئین می شود. اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، پس ماهی صبور را حتما در لیست غذاهایی که باید تست کنید قرار بدهید. خورش به آلو اگر در فصل پاییز به یزد سفر کردید حتما خورش به آلو را تست کنید. این غذا با ترکیب ترش و شیرین اش، طعم ملس خوشایندی دارد که از چشیدن اش پشیمان نمی شوید.
طرز تهیه تاس کباب مرغ مجلسی مرحله به مرحله
در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزه ٰترین ها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده می شود. بامیه یکی از سبزیجات مقوی است و معمولا در طرز تهیه انواع غذاها مثل «خورش بامیه» و حتی ترشی بامیه هم به کار می رود.
پیاز و سیرها را در یک تابه به همراه روغن، زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید. برنج را برنج به خوبی بشویید و به همراه گوجه فرنگی های خرد شده و نصف لیوان آب به مواد داخل تابه اضافه کنید. تابه را روی حرارت بگذارید و به به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید برنج کمی پخته شود. حال مرغ های ریش ریش شده را درون مرغ اضافه کرده و تفت دهید.
سمبوسه جنوبی تنداکثر غذاهای جنوبی به تند بودن شان معروف هستند و یکی از این غذاهای تند و بسیار خوشمزه سمبوسه است. خوزستان به تنوع غذاهای دریایی و غذاهای گرم و تند معروف است که می شود آن را یک مقصد خیلی مناسب برای شکم گردی در جنوب کشورمان دانست. حلیم بادمجان اصفهانیکی از غداهای سنتی اصفهان که به شهرهای دیگر هم راه پیدا کرده، حلیم بادمجان است. این غذای اصیل و خوشمزه مازندرانی بسیار پرطرفدار است و یک غذای اعیانی حساب می شود. آش آماج کرمانآش آماج یکی از آش های پرطرفدار و قدیمی در کرمان است که با ترکیبی از سبزی، آردگندم، گیاهان دارویی، سرکه یا قره قوروت تهیه می شود. در این مطلب به معرفی برخی از این آش ها و آبگوشت های متنوع می پردازیم.
پوشش گیاهی استان فارس را درختان جنگلی، گیاهان دارویی و صنعتی تشکیل می دهد. بادام کوهی، بلوط، شیرین بیان، گل گاو زبان، کتیرا و آنغوزه از مهم ترین محصولات بومی این استان به شمار می آیند. طبق آماری که مسئولان گردشگری و غذایی استان فارس اعلام کرده اند، بیش از ۲۵۰ نوع غذای محلی و بومی در این استان شناسایی شده است که ریشه در فرهنگ، اقلیم و نوع زندگی مردم این سرزمین دارد. سپس آن را با شیر، کره و کمی گلاب را بپزید تا غذایی با عطر فوق العاده داشته باشید.