
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
طرز تهیه سوپ عدس قرمز - عشق و لیمو
دستور پخت این سوپ عدس قرمز با لیمو راحت، خوشمزه و روشن است. به راحتی با مواد ساده درست می شود، یک غذای خوشمزه و سالم در یک قابلمه است.
این دستور سوپ عدس قرمز دقیقا همان چیزی است که این روزها هوس می کنم. دنج و گرم است، اما همچنین مغذی است. عدس قرمز مخلوط شده آبگوشت را غلیظ می کند (در اینجا بدون خامه!) و به هر کاسه پروتئین گیاهی می دهد. سبزی های معطر و زیره طعمی عمیق و خاکی می بخشند. سوپ عدس قرمز سالم و خوشمزه است.
دستور غذا از سوپ عدس قرمز ،ی الهام گرفته شده است که یکی از غذاهای مورد علاقه من برای سفارش از رستوران های خاورمیانه است. برخلاف سوپ عدس که با عدس سبز یا قهوه ای درست می شود، رنگ زرد نارنجی پر جنب و جوش و طعم لیمویی روشن دارد. در یک روز سرد زمست،، این یک انتخاب عالی است!
تهیه سوپ عدس قرمز با استفاده از مواد اولیه آشپزی آسان است. این ساده، سیر کننده و خوشمزه است، و یک دستور العمل عالی برای نگهداری در جیب پشتی خود در این فصل از سال. امیدوارم شما هم مثل من دوستش داشته باشید!
مواد تشکیل دهنده سوپ عدس قرمز
برای تهیه این سوپ عدس قرمز به چه چیزهایی نیاز دارید:
- عدس قرمز، طبیعتا! عدس قرمز هنگام پختن ش،ته می شود و به سوپ بافتی غلیظ و خامه ای می دهد. عدس سبز یا قهوه ای اینجا کار نخواهد کرد اگر این دستور را دارید، به جای آن دستور پخت سوپ عدس را بررسی کنید!
- پیاز، سیر، هویج و کرفس – این سبزیجات معطر یک پایه سوپ خوشمزه ایجاد می کنند.
- سیب زمینی طلایی یوکان -برای بافت
- زیره آسیاب شده - برای عمق طعم خاکی.
- فلفل کاین - برای گرما اگر به ادویه حساس هستید از آن صرف نظر کنید یا آن را با کمی پودر فلفل قرمز ملایم جایگزین کنید.
- آب سبزیجات و آب برای تهیه این سوپ به 5 تا 6 فنجان مایع نیاز دارید. مقدار دقیق آن بستگی به میزان جذب مایعات عدس دارد. من 4 فنجان آبگوشت و 1 تا 2 فنجان آب سفارش می دهم، زیرا بیشتر انبارها در جعبه های 4 فنج، عرضه می شوند. اگر مایه اضافی در دسترس دارید، یا اگر از آب سبزیجات خانگی استفاده می کنید، به راحتی آب آن را با آبگوشت اضافی جایگزین کنید.
- آب لیموی تازه - به سوپ ظاهری روشن و خوشمزه می دهد.
- روغن زیتون فوق بکر - غنای زیبایی می افزاید. مقداری را در سوپ استفاده کنید و با مقداری روغن دیگر روی آن سرو کنید.
- جعفری تازه -برای تزیین از نظر فنی می تو،د آن را نادیده بگیرید، اما من عاشق تازگی آن هستم که به این سوپ ساده اضافه می کند. گشنیز تازه اینجا هم خوبه.
- و نمک و فلفل - برای پاپ ، همه طعم ها!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه سوپ عدس قرمز
این دستور پخت سوپ عدس قرمز شامل سه مرحله ساده است:
- سرخ شده
- بالغ
- مخلوط می کند
با سرخ ، مواد معطر شروع کنید. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیب زمینی، سیر، زیره و فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از آن، سوپ پخته می شود. عدس، آب گوشت و 1 لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا زم، که سیب زمینی و عدس نرم شوند، آن را بدون درپوش بجوش،د و بپزید.
سپس، مخلوط کنید. ترفند دستور پخت سوپ عدس قرمز فقط همین است تا حدی سوپ را مخلوط کنید. عدس و سیب زمینی مخلوط شده به آن بافت خامه ای خوبی می دهد، در حالی که سیب زمینی کامل باقی مانده و سایر سبزیجات کمی بافت به جا می گذارند.
یک مخلوط کن غوطه ور برای این منظور ایده آل است، اما می تو،د از مخلوط کن ایستاده نیز استفاده کنید. اگر این مسیر را می روید، بیشتر سوپ را به مخلوط کن منتقل کنید و آن قدر هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را با باقی مانده سوپ ، به قابلمه اضافه کنید.
در نهایت، مزه دار کنید و سرو کنید. آب لیمو را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. ظرف را با کمی روغن زیتون و جعفری تازه سرو کنید.
لذت ببرید!
نکات دستور پخت
- قبل از اینکه کاملا یکدست شود، مخلوط ، را متوقف کنید. من دوست دارم مقداری عدس و سیب زمینی را در این سوپ مخلوط کنم تا آبگوشت غلیظ و خامه ای شود. اما من آنها را به طور کامل له نمی کنم، باقی گذاشتن تکه های آن بافت رضایت بخشی به سوپ می دهد. یک مخلوط کن غوطه وری برای این کار عالی است!
- آب بیشتری اضافه کنید تا سوپ رقیق تری به دست آید. یک دسته آب در این دستور غذا گنجانده شده است. بسته به میزان جذب آب عدس ممکن است به مقدار کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشید. از ،مت پایین شروع کنید و برای سوپ عدس قرمز غلیظ در آنجا بم،د. آب بیشتری اضافه کنید تا آب رقیق تر شود. بافت نهایی به شما بستگی دارد!
- آن را مال خودت کن من این دستور العمل را همانطور که نوشته شده دوست دارم، اما انعطاف پذیر است. با خیال راحت آن را خودتان بسازید! سعی کنید زیره را با گشنیز یا پاپریکا آسیاب شده جایگزین کنید، یا به جای سیب زمینی یا هویج زرد، سیب زمینی شیرین را امتحان کنید. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را برای رنگ پررنگ تر و طعم تندتر اضافه کنید یا آن را در قوطی گوجه فرنگی ،د شده بریزید. فقط از آب لیمو غافل نشوید. طعم روشن و با طراوت آن این دستور را به اوج می رساند.
با سوپ عدس قرمز چی سرو کنیم
من دوست دارم سوپ عدس قرمز را با نان ،د شده و سالاد ساده سرو کنم. هر یک از این دستور العمل های سالاد به خوبی با آن سازگار است:
ذخیره سازی و گرم ، مجدد
باقیمانده غذا در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز به خوبی نگهداری می شود. همچنین می تو،د این سوپ را تا 3 ماه فریز کنید.
سوپ بعد از یکی دو روز ماندن در یخچال غلیظ می شود، بنابراین ممکن است لازم باشد هنگام گرم ، مجدد، کمی آب اضافه کنید تا رقیق شود.
دستور العمل های بیشتر سوپ مورد علاقه
اگر به سوپ عدس قرمز علاقه دارید، یکی از این دستور العمل های سوپ آسان را امتحان کنید:

سوپ عدس قرمز
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان کل: 50 دقیقه
خدمت می کند 6
این دستور سوپ عدس قرمز خوشمزه، راحت و آسان است! مواد ساده ای مانند عدس قرمز، پیاز، زیره و آب لیمو به آن بافت ،ی زیبایی و طعم روشن و خاکی می بخشد. باقی مانده ها خوب یخ می زنند! گیاهخواری و بدون گلوتن.
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پیاز، هویج، کرفس، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید. به مدت 8 دقیقه یا تا زم، که سبزیجات نرم شوند، گهگاه هم بزنید.
سیب زمینی، سیر، زیره و فلفل چیلی را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید. عدس، آب گوشت و یک فنجان آب را اضافه کنید. 30 دقیقه یا تا زم، که عدس و سیب زمینی نرم شوند بجوش،د.
از روی حرارت بردارید و از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید تا کاملاً یکدست شود. (در روش دیگر، سوپ را با همزن مخلوط کنید.) اگر سوپ خیلی غلیظ بود، 1 فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید.
آب لیموترش را اضافه کنید و با نمک و فلفل بیشتر مزه دار کنید. آن را در بشقاب ها بریزید و با کمی روغن زیتون و جعفری تازه ،د شده سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/red-lentil-soup/