سوپ 7 ماده ای که در روزهای سرد زمستان هوس می کنم
انتشار: دی 26، 1403
بروزرسانی: 28 خرداد 1404

سوپ 7 ماده ای که در روزهای سرد زمستان هوس می کنم


سوپ هویج و زنجبیل یک وعده غذایی ساده و عالی برای یک روز سرد است. گرم، دنج و راحت با 7 ماده درست می شود! من هم عاشق رنگ روشنش هستم

اپلیکیشن هواشناسی هفته آینده در شیکاگو تک رقمی پیش بینی می کند. نمی توانم بگویم مشتاقانه منتظر دماهای سرد هستم، اما هستم من هستم برای استراحت در آشپزخانه و درست ، یک قابلمه بزرگ سوپ هیجان زده هستم.

سوپ هویج و زنجبیل من، به طور خاص.

من برای اولین بار این دستور غذا را 10 (!!) سال پیش به اشتراک گذاشتم و از آن زمان تاکنون بارها آن را درست کرده ام. برای من، این غذای عالی برای یک روز سرد زمست، است.

به این دلیل است که من دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل را دوست دارم:

  1. خیلی ساده است. ما در مورد 7 ماده صحبت می کنیم! بیشتر آنها اصول اولیه شربت خانه هستند، بنابراین من اغلب می توانم این سوپ را بدون سفر خاصی به فروشگاه مواد غذایی تهیه کنم.
  2. ،ی است بدون ،. هویج رنده شده کافی است تا به این سوپ بافتی سبک و خامه ای بدهد. بسیار راحت است، اما هنوز احساس تازگی دارد.
  3. طعم ها روشن و گرم هستند. زنجبیل تازه به این سوپ طعمی با طراوت و تند می دهد. شما را از درون به بیرون گرم می کند!
  4. خیلی پر جنب و جوش است! من همیشه می توانم در اوج زمستان از رنگی در بشقابم (یا در این مورد، کاسه) استفاده کنم. این سوپ پرتقال آفتابی خلق و خو را تقویت می کند.

یکی از خوانندگان ما، ارین، اخیراً این سوپ را "فوق العاده ساده" توصیف کرد و ZP گفت: "کاملاً خوشمزه است".

اگر به دنبال یک غذای آسان، آرام، تازه و سالم برای تهیه در روزهای سرد هستید، این سوپ را امتحان کنید! من فکر می کنم شما آن را دوست خواهید داشت.

دستور تهیه را دریافت کنید:

آیا می خواهید این سوپ را درست کنید؟ در اینجا چند نکته وجود دارد:

  1. آن را خوب مخلوط کنید. من از ویتامی،م برای درست ، سوپ هویج و زنجبیل استفاده می کنم و بعد از حدود 30 ث،ه مخلوط ، کاملاً خامه ای می شود. اگر از مخلوط کن یا مخلوط کن غوطه وری کم قدرت استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد مدت زمان بیشتری هم بزنید تا قوام خامه تری داشته باشید. هویج خود را حتما بپزید تا کاملا نرم شود!
  2. به میزان دلخواه زنجبیل بیشتری اضافه کنید. بسیاری از خوانندگان به اشتراک گذاشتند که زنجبیل بیشتری برای طعم قوی تر زنجبیل اضافه ،د. اگر از طرفداران زنجبیل هستید، در صورت تمایل بیشتر اضافه کنید!
  3. باقی مانده ها طعم خوبی دارند. یک بار بپز، دو بار بخور! این دستور غذا یکی از آن سوپ هایی است که پس از اینکه طعم ها فرصتی برای توسعه یافتن داشته باشند، بهترین طعم باقی مانده را دارد. آن را تا 4 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. خود آینده شما از شما تشکر خواهد کرد!

دستور تهیه را دریافت کنید:


منبع: https://www.loveandlemons.com/recipe-s،light-carrot-soup/