رول دارچین سیب - با فراستینگ پنیر خامه ای!
انتشار: دی 10، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

رول دارچین سیب - با فراستینگ پنیر خامه ای!


رول های دارچینی خانگی سیب مات شده نرم، شیرین، پف دار و لذیذ برای صبحانه یا دسر هستند!

رول صبحانه با کشمش و سیب
آن را سنجاق کنید

رول دارچینی سیب آسان

در هر لقمه ای غیرقابل مقاومت، یک سینابون گرم و بی رنگ پر از پای سیب را تصور کنید.

من یک دسته از این رول های سیب مات شده با پنیر خامه ای را برای خانواده ام در طول تعطیلات درست کردم، و آنها موفقیت زیادی داشتند.

رول های دارچین به طرز شگفت آوری سالم هستند، هر کدام تنها 100 کا،ی دارد!

بهترین بخش این دستور پخت آسان است، تنها با استفاده از هفت ماده و بدون نیاز به ،ر مخمر.

این کلوچه های سیب پخته شده را نیز امتحان کنید

فیلینگ پای سیب دارچینی

مواد تشکیل دهنده

این دستور رول دارچین سیب شامل سیب های ،د شده، دارچین آسیاب شده، شیرین کننده مورد علاقه، کشمش، نمک، کره یا روغن اختیاری و خمیر پیتزا می باشد.

اپل – شما به یک فنجان سیب نیاز دارید که به مکعب های کوچک بریده شده باشد، که می تواند تقریباً هر نوع سیبی باشد. در صورت تمایل، پوسته ها را بردارید یا بگذارید تا فیبر بیشتر شود.

من سیب فوجی، بانوی صورتی، ننه اسمیت یا گالا را دوست دارم. تنها نوعی که من توصیه نمی کنم، Red Delicious است، زیرا وقتی پخته می شود، حالت لطیفی دارد.

دارچین – یک قاشق غذاخوری کامل دارچین آسیاب شده با کیفیت بالا را برای طعم دارچینی ک،یک به مواد اضافه کنید.

اگر می خواهید آن را ادویه کنید (به م،ای واقعی کلمه)، می تو،د کمی زنجبیل آسیاب شده، جوز هندی، فلفل دلمه ای و میخک نیز اضافه کنید.

کشمش – یک سوم فنجان کشمش بدون شکر اضافه شده به مافین ها عمق طعم و شیرینی بیشتری می بخشد.

برای ،، که کشمش دوست ندارند، می تو،د آن را حذف کنید و شکر را سه قاشق غذاخوری افزایش دهید. یا کشمش را با یک میوه خشک مشابه، مانند کرن بری، انجیر خشک یا ،ما جایگزین کنید.

شکر - می تو،د از شکر سفید سنتی، شکر قهوه ای یا شکر نارگیل تصفیه نشده استفاده کنید.

اگر رول های سیب بدون شکر اضافه می خواهید، شکر را با مقدار مساوی زایلیتول، مخلوط پخت استویا دانه بندی شده یا مخلوط اریتریتول میوه راهب جایگزین کنید.

استفاده از شربت افرا خالص یا عسل باعث ایجاد رول های ،بناک و کم پخته می شود که به طرز باورن،ی ،یف هستند و به سختی رول می شوند. بنابراین توصیه می کنم از این شیرین کننده ها در اینجا استفاده نکنید.

کارامل – با هم زدن یک مشت مکعب کارامل در فیلینگ، دستور غذا را به راحتی به رول های سیب کاراملی تبدیل کنید.

سایر مواد - کره اختیاری به طعم و مزه آن غنا می بخشد. می تو،د سس سیب یا حتی موز له شده را به جای بسته بندی های بدون چربی جایگزین کنید.

برای تهیه رول دارچین سیب وگان و بدون لبنیات، از کره گیاهی یا روغن نارگیل نرم شده (نه ذوب شده) استفاده کنید.

کمی نمک شیرینی سیب را متعادل می کند. من دوست دارم یک مشت گردو یا گردو به آن اضافه کنم تا بافتی ترد و سرگرم کننده داشته باشد.

سیب های مانده؟ کیک سیب درست کنید

مواد لازم برای کیک سیب دارچینی

چه نوع خمیری؟

ترفند مورد علاقه من برای صرفه جویی در زمان برای پخت رول دارچینی، ،ید خمیر نان یا خمیر پیتزا از فروشگاه است.

به دنبال خمیر پیتزا سفید یا گندم کامل در بخش یخچالی بسیاری از خواربارفروشی ها، از جمله Trader Joe، W،le Foods و Safeway باشید.

نکته: پیتزا فروشی محلی شما اغلب خمیرهای از پیش ساخته شده را می فروشد. در حالی که وگان ها همیشه باید مواد تشکیل دهنده را بررسی کنند تا مطمئن شوند، این خمیر اغلب بدون تخم مرغ و وگان است.

برای مافین سیب دارچینی بدون گلوتن، به دنبال خمیری کاملاً بدون گلوتن باشید یا خودتان از ابتدا درست کنید.

اگر خمیر پیتزا را پیدا نکردید، به جای آن، فیل سیب را به خمیر پفکی یا خمیر رول هلالی اضافه کنید. نتایج کاملاً رول دارچینی نیستند، اما هنوز هم خوشمزه هستند!

فیلم دستور رول سیب و دارچین

ویدیوی کامل دستور پخت - بالا را تماشا کنید.

طرز تهیه پای سیب با رول دارچین

با ب، سیب ها به مکعب های ریز شروع کنید، هسته ها و دانه ها را بردارید.

با استفاده از وردنه و سطح تمیز و آردپاشی شده خمیر را به شکل مستطیل نازک در آورید.

اگر خمیر به وردنه ،بیده است، کمی آرد اضافه کنید (هر آردی از جمله آرد نارگیل در اینجا کار می کند).

به چرخیدن ادامه دهید تا ضخامت مستطیل کمتر از یک چهارم اینچ شود.

مواد باقی مانده خود را جمع آوری کنید. کره یا روغن نارگیل باید از نظر بافت مشابه کره بادام زمینی خامه ای باشد. شما می خواهید نرم باشد، جامد یا روان نباشد.

سیب، کشمش، کره یا سس سیب، دارچین، نمک، شکر و گردو اختیاری را در یک کاسه متوسط \u200b\u200bمخلوط کنید. این ماده پر کننده رول های دارچینی سیب شما خواهد بود.

فیلینگ دارچینی را به طور مساوی روی سطح خمیر پخش کنید. سپس با یک چاقوی تیز آن را با دقت به نوارهای بلند برش دهید. هر نوار را تا حد امکان محکم بغلت،د.

شیرینی های سیب را روی سینی فر چرب شده بچینید.

حالا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. پس از گرم شدن، قالب را در طبقه وسط قرار دهید و به مدت بیست دقیقه یا تا زم، که خمیر پخته شده و شکر طبیعی سیب ها قهوه ای و کاراملی شوند، بپزید.

رول ها را با دست یا چاقو به آرامی شل کنید. روی آن رول دارچین مورد علاقه خود، فراستینگ و،لی ،یداری شده در فروشگاه، یا فراستینگ پنیر خامه ای زیر آن قرار دهید.

رول دارچین، پنیر خامه ای و فراستینگ سیب

فراستینگ پنیر خامه ای خانگی

در اینجا دستور تهیه رول دارچینی اصلی مورد علاقه من است که در صورت تمایل می تو،د آن را وگان و بدون شکر درست کنید.

ابتدا 8 اونس پنیر خامه ای یا پنیر خامه ای وگان و کره یا کره گیاهی را به دمای اتاق برس،د.

در یک همزن ایستاده یا با استفاده از همزن دستی و یک کاسه عمیق، 2 فنجان پودر قند یا پودر اریتریتول و 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص را با هم مخلوط کنید.

به هم زدن ادامه دهید تا یک قوام خامه ای غلیظ به دست آید. اگر خیلی غلیظ است، به آرامی کمی از شیر یا آب مورد علاقه خود را به میزان لازم اضافه کنید تا رقیق شود.

فراست پنیر خامه ای را روی رول های دارچینی داغ یا سرد ،ید و لذت ببرید!

برای پوشاندن کیک و،لی از کیک اضافی استفاده کنید

رول کیک سیب دارچینی خانگی
  • 16 اونس خمیر پیتزا (برای گزینه ها به بالا مراجعه کنید)
  • 1 فنجان سیب های ریز ،د شده
  • 1/3 فنجان کشمش
  • 3 قاشق غذاخوری چاقی یا روغن نارگیل یا آب سیب
  • 6 قاشق غذاخوری شکر یا یک شیرین کننده محبوب
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 مشت گردو (اختیاری)
  • برای تهیه رول های دارچینی سیب، خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید. هر آردی اینجا خوبه اگر خمیر خیلی ،بناک بود، کم کم آرد اضافه کنید. تا جایی که می تو،د مستطیل را پهن کنید. ضخامت آن باید کمتر از یک چهارم اینچ باشد. با کره یا روغن نرم شده (ذوب نشده) شروع کنید. با سیب های ،د شده، کشمش، شکر، دارچین، نمک و گردو دلخواه ،یب کنید. این فیلینگ را به طور مساوی روی خمیر رول شده پخش کنید. به برش های بلند و نازک برش دهید. سفت حلقه کنید، سپس نان های دارچینی نپخته را روی یک سینی فر چرب شده بچینید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که با سیب کاراملی و شکر پخته شود بپزید. اگر می خواهید شیرینی های سیب خود را فراست کنید، دستور پخت پنیر خامه ای مورد علاقه ام را در بالا قرار داده ام.مشاهده حقایق تغذیه
خوانندگان نیز واقعا این نان سیب آغشته به دارچین را دوست دارند.

دستور العمل های صبحانه غذای راحت تر

بهترین پای سیب سالم و آسان

پای سیب

2 مواد پخت

بهترین دستور پخت دونات با شکر دارچینی

دونات شکر دارچینی پخته شده

جو دوسر یک شبه شکلاتی

بلغور جو دوسر پخته شده بلوبری

بهترین هات چاکلت خامه ای وگان

شکلات داغ وگان

مافین بلغور جو دوسر گیاهی در قالب مافین

پنکیک بلغور جو دوسر


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/apple-cinnamon-rolls-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=apple-cinnamon-rolls-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=apple-cinnamon-rolls-recipe