رول دارچینی آسان - فقط 4 ماده!
انتشار: آذر 03، 1403
بروزرسانی: 04 تیر 1404

رول دارچینی آسان - فقط 4 ماده!


در اینجا طرز تهیه لذیذترین و آسان ترین رول دارچین را در خانه با تنها چهار ماده و بدون نیاز به مایه خمیر آورده ایم!

بهترین رول دارچینی آسان

بهترین دستور العمل های رول دارچینی آسان

این رول های دارچینی جادویی را بردارید فقط 30 دقیقه برای آماده سازی، از ابتدا تا انتها.

برخلاف بسیاری از دستور العمل های رول دارچینی دیگر، این دستور نیازی به نشستن یک شبه یا ساعت ها انتظار برای بلند شدن خمیر ندارد.

آنها مانند رول های دارچین خانگی ک،یک از ابتدا نرم، لطیف و لذیذ می شوند، بدون اینکه کار زیادی انجام دهند!

اگر طعم شیرین و بافت کرکی رول دارچین را دوست دارید اما زمان و تلاش لازم برای پخت آن را دوست ندارید، این دستور پخت برای شماست.

این کیک شکلاتی آسان را نیز امتحان کنید

رول دارچین

رول دارچینی سریع و آسان

با این دستور ساده رول دارچینی بهترین های هر دو دنیا را کشف کنید.

روش سریع رعد و برق به شما امکان می دهد مراحل مخمر و تصحیح را به طور کامل نادیده بگیرید.

و طعم و بافت باعث می شود مهمانان احساس کنند شیرینی شیرین و ،بناک مستقیماً از سینابون محلی شما می آید!

آنها برای خدمت به جمعیت، خانواده گرسنه یا مهمانان شبانه عالی هستند.

در حالی که فر داغ است نان موز شکلاتی را آماده کنید

دستور تهیه ویدیویی مرحله به مرحله

ویدیوی دستور تهیه رول دارچین آسان را در بالا تماشا کنید

دستور العملی سریع و آسان برای رول دارچین

مواد رول دارچینی آسان

پس ترفند درست ، رول دارچینی تنها با چهار ماده چیست؟

در واقع خمیر پیتزا است!

آیا خمیر پیتزا را که در بخش یخچالی فروشگاه هایی مانند W،le Foods، Trader Joes و Wegmans می فروشند، می شناسید؟ از همین خمیر به راحتی می توان به جای خمیر خانگی برای رول دارچین استفاده کرد.

خمیر پیتزای معمولی یا گندم کامل در اینجا کار می کند. خمیر پیتزا نیز اغلب وگان است، اگرچه گیاهخواران همیشه باید مواد تشکیل دهنده را بررسی کنند تا مطمئن شوند.

یا می تو،د خمیر خود را در خانه درست کنید و صبح یا در یک روز بار، آن را فریز کنید. من عاشق این دستور پیتزای گیاهی هستم.

من همچنین موفق شده ام که رول هایی با خمیر پیتزای کاملاً بدون گلوتن درست کنم.

این ،وما به م،ای همه نیست دستور العمل خمیر پیتزای بسته بندی شده یا خانگی بدون گلوتن کارساز خواهد بود. اما ثابت می کند که می توان با استفاده از یک ترفند آسان خمیر پیتزا، رول های دارچینی بدون گلوتن درست کرد.

من این دستور پخت نان دارچینی آسان با خمیر پیتزا آرد بادام را امتحان نکردم و در حال حاضر دستور پخت نان دارچینی کتو در وبلاگ ندارم (شاید باید درست کنم؟). با این حال، مطمئناً می تو،د دارچین را به خمیر پنکیک کتو خود اضافه کنید و روی آن را با پنیر خامه ای فراست کنید تا رول های دارچینی عالی، آسان و کم کربوهیدرات بدون مخمر تهیه کنید.

هیچ ، نباید از سرگرمی رول دارچین کنار گذاشته شود.

تنها چیزی که علاوه بر خمیر پیتزا نیاز دارید کره نرم شده یا روغن نارگیل، شکر یا یک جایگزین بدون شکر و یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده است.

اگر می خواهید آن را بدون چربی درست کنید، روغن را با سس سیب، موز له شده یا پوره کدو تنبل کنسرو شده جایگزین کنید.

هنوز هوس دارچین می کنید؟ این مافین سیب سیب پخته را امتحان کنید

رول دارچین با خمیر پیتزا

دستور العمل های آسان برای یخ در خانه

شما در اینجا گزینه های زیادی دارید، بنابراین آنچه را که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید.

خامه پنیر: 8 اونس پنیر خامه ای دمای اتاق یا پنیر خامه ای گیاهی را با 4 اونس کره، 2 فنجان پودر قند و 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص بزنید. در صورت نیاز کمی شیر به دلخواه اضافه کنید تا مایه کیک رقیق شود.

روکش رول دارچینی پایه: ۱/۱ فنجان پودر قند یا پودر قند بدون شکر را با ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر مورد علاقه خود مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا لعاب شکل بگیرد. با کفگیر روی رول ها سخاوتمندانه بپاشید.

رول دارچین با نوتلا: به جای فراستینگ، روی آن نوتلای خانگی یا هر نوع پودر فندقی یا کره بادام زمینی شکلاتی ،ید.

سایر ایده های ساده برای فراستینگ: با خیال راحت کیک ها را با فراستینگ ،یداری شده در فروشگاه، کره بادام ذوب شده یا کره نارگیل (مورد علاقه شخصی من) فراتر کنید.

یا رول دارچین را برای یک صبحانه سالم با شیرینی مشابه شیرینی مافین ساده بگذارید.

از باقی مانده فراستینگ روی این نان سیب استفاده کنید

نان دارچینی 4 ماده ای آسان

راز یک نان دارچینی سریع

این ترفند پخت مورد علاقه من برای تهیه رول دارچینی فوق العاده آسان است:

برش ها را برش دهید قبل از خمیر را گرد کنید.

بعد از اینکه فیلینگ را روی خمیر مستطیلی پهن کردید، قبل از چرخاندن هر کیک، آن را برش بزنید. به این ترتیب، دیگر نگران نشت نان دارچینی و پخش شدن آن در سراسر پیشخوان و دستانتان نخواهید بود.

هنگامی که سعی کنید رول های دارچینی سنتی را به این روش برش دهید، هرگز به روش نخ یا نخ دندان برنخواهید گشت، زیرا این تغییر ساده کل فرآیند پخت رول دارچین را بسیار آسان می کند.

بعلاوه، در نهایت آشفتگی کمتری دارد و تمیز ، آن آسان تر است.

طرز تهیه رول دارچینی آسان

ابتدا خمیر را روی سطح آردپاشی شده پهن می کنیم. هر آردی اینجا کار می کند.

اگر خیلی ،بناک است که بدون ،بیدن به وردنه باز شود، کافی است مقدار بیشتری از آرد دلخواه خود را هر بار چند قاشق چایخوری به خمیر اضافه کنید.

خمیر را خیلی نازک پهن کنید. اگر می خواهید دقیق باشید، باید حدود یک چهارم اینچ ارتفاع داشته باشد.

سپس کره یا سس سیب نرم شده، شکر و دارچین آسیاب شده را روی آن ،ید.

خمیر را با دقت به نوارهای بلند با چاقوی تیز برش دهید. هر برش را تا جایی که ممکن است محکم بغلت،د، سپس نان های دارچینی نپخته را در یک ظرف پخت چرب شده بچینید.

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

ظرف پخت را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید. بیست دقیقه بپزید سپس سینی را با احتیاط از فر خارج کنید.

رول های دارچینی خود را با فراستینگ مورد علاقه خود یا یکی از دستور العمل های رول دارچینی خانگی که در بالا نوشته شده است تزئین کنید.

پس از خنک شدن کامل، ظرف را با کاغذ ساران یا فویل آلومینیومی بپوش،د. یا رول ها را به ظرف سرپوشیده منتقل کنید. تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

اگر می خواهید رول های دارچین فوری قابلمه ای را برای یک روز بار، منجمد کنید، آن ها را در یک ظرف دربسته با یک ورق کاغذ بین لایه های رول ها قرار دهید تا به هم ن،بند. قبل از خوردن صبحانه یا دسر آنها را کاملاً آب کنید.

خمیر پیتزا خانگی - رول دارچین

دستور غذا اقتباس شده از رول دارچین وگان و رول دارچین کیک هویج.

  • 16 اونس خمیر پیتزا
  • 2 قاشق غذاخوری چاقی یا روغن نارگیل یا آب سیب کم چرب
  • 3 قاشق غذاخوری شکر یا یک جایگزین بدون قند گرانول
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • برای انواع من، خمیر پیتزا به یادداشت های ارسال شده در بالا مراجعه کنید. برای درست ، این رول های دارچینی، ابتدا خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید (هر آردی، حتی آرد نارگیل، کار می کند). اگر خمیر خیلی ،بناک است که نمی توان آن را باز کرد، به سادگی آرد مورد نظر خود را کم کم اضافه کنید. رول بسیار نازک (کمتر از 1/4 اینچ ایده آل است). مواد باقی مانده را روی آن پخش کنید. نوارهای بلند را برش دهید، سپس هر کدام را تا حد امکان محکم بپیچید. آن را در سینی فر چرب شده قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. آن را به مدت 20 دقیقه بپزید. دستور العمل های فراستینگ در بالا ذکر شده است. اگر دستور غذا را امتحان کردید، حتما آن را در زیر مرور کنید یا به آن امتیاز دهید!مشاهده حقایق تغذیه

دستور العمل های صبحانه آسان تر

پنکیک بلغور جو دوسر

پنکیک بلغور جو دوسر

2 مواد پخت

دستور پخت مافین نان موز

پنکیک موز

بهترین پای سیب سالم و آسان

پای سیب

نان موز با انواع توت ها

نان موز با انواع توت ها

یا نان موزی سالم معروف

دستور تهیه آسان فراپوچینو

دستور تهیه آسان فراپوچینو

میله های پروتئینی شکلاتی بدون پخت

میله های پروتئینی

دستور العمل های یک شبه جو دوسر

جو یک شبه


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/easy-cinnamon-rolls-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=easy-cinnamon-rolls-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=easy-cinnamon-rolls-recipe