
بروزرسانی: 03 تیر 1404
دستور Cacio e Pepe - عشق و لیمو
Cacio e Pepe یک ماکارونی ک،یک رومی با سس روشن است که با پنیر پکورینو و فلفل سیاه درست شده است. طرز تهیه آن را با این دستور ساده بیاموزید!
Cacio e Pepe مانند پسر عموی بزرگ ایتالیایی Mac and Cheese است. مطمئناً خامه ای و راحت است، اما همچنین ساده و ظریف است. به طور سنتی، این غذای رومی از سه ماده تشکیل شده است: پنیر پکورینو رومانو، فلفل سیاه تازه ،د شده و پاستا. کمی آب ماکارونی به ،یب پنیر و فلفل کمک می کند تا سس ماکارونی ابریشمی شکل بگیرد.
من از زم، که سال ها پیش در سفر به رم آن را چشیدم، طرفدار Cacio e Pepe بودم. من فونک شور پنیر را در برابر نیش فلفل سیاه دوست دارم. من چندین بار آن را در خانه درست کردم ... با موفقیت متفاوت. علیرغم سادگی، ساخت Cacio e Pepe بسیار دشوار است، و من به اندازه کافی تلاش های ناموفق داشته ام (به ،یب پنیر فکر کنید).
اما بعد از تلاش و خطای فراوان، بالا،ه تکنیکم را کامل کردم. این دستور غذای Cacio e Pepe که فقط با یک ماده اضافی ساخته شده است ساده تر از یک دستور غذای کاملا اصلی است و به همان اندازه طعم خوبی دارد. آن را در یک شب هفته یا شب ملاقات امتحان کنید - برای هر کدام عالی خواهد بود.
Cacio e pepe چیست؟
Cacio e Pepe یک غذای ک،یک ماکارونی رومی است. نام آن به "پنیر و فلفل" ترجمه می شود، که اشاره ای به دو ،یب ستاره آن است: Pecorino Romano و فلفل سیاه.
آنها - همراه با کمی آب پخت ماکارونی - یک سس ماکارونی براق و براق ایجاد می کنند. این سس به طور سنتی روی ماکارونی های بلند مانند تونارلی، بوکاتینی یا اسپاگتی ریخته می شود.
مواد تشکیل دهنده Cacio e Pepe
برای تهیه این دستور Cacio e Pepe به چه چیزهایی نیاز دارید:
- البته ماکارونی! شکل ماکارونی بلند سنتی است. Bucatini انتخاب شماره 1 من برای این دستور غذاست، اما اسپاگتی یا Linguine نیز کار می کنند.
- پنیر Pecorino Romano نوعی پنیر ،ی است. این ماکارونی به این پاستا بافت خامه ای و فانک نمکی مشخصی می دهد. برای تنوع سرگرم کننده، از مخلوط 50/50 پکورینوی رنده شده و پارمزان استفاده کنید.
- فلفل سیاه - نه از نوع تکان دهنده! برای هیجان انگیزترین طعم، قبل از تهیه این غذا، فلفل را خودتان آسیاب کنید.
- و کره بدون نمک - جزء خصوصی بزرگترین چالش در ساخت Cacio e Pepe ذوب پنیر به یک سس صاف است. برای ا،ر آشپزهای خانگی (از جمله خودم)، این می تواند یک دستور بلند برای دستیابی به تنها با استفاده از پنیر و پاستا باشد. کره این دستور را کمی بی خطرتر می کند. ازش نگذر!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه cacio e pepe
شما می تو،د دستور پخت کامل را با اندازه گیری در پایین این پست پیدا کنید. در حال حاضر، در اینجا یک مرور سریع از نحوه پیشروی همه چیز وجود دارد:
- ابتدا پاستا را بپزید در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش.
- در همین حال، کره و فلفل را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. بپزید تا کره ذوب شود، حدود 30 ث،ه. از روی حرارت بردارید.
- سپس پاستا را با کره به تابه اضافه کنید. وقتی پاستا آل دنته شد، آن را مستقیماً از قابلمه ماکارونی بیرون بیاورید و داخل تابه بریزید. (،کبوت یا موچین برای این کار خوب است.)
- سس را درست کنید با اضافه ، مقداری آب پاستا نشاسته ای و پنیر به تابه. آنقدر هم بزنید تا پنیر به شکل سس براقی درآید که به آرامی روی پاستا را بپوشاند و در صورت نیاز آب ماکارونی بیشتری اضافه کنید.
- با فلفل سیاه و پنیر بیشتری سرو کنید. خشن!
نکات دستور پخت
- پنیر را خودتان رنده کنید. من این نکته را قبلا در دستور العمل های سوپ چدار مک و پنیر و بروکلی ارائه کرده ام. هر زمان که می خواهید پنیر به شکل سس خامه ای آب شود، بهتر است خودتان آن را رنده کنید. پنیرهای از پیش آماده معمولا حاوی مواد ضد خون هستند که می توانند از تشکیل سس سفت پنیر جلوگیری کنند.
- آن را با دقت رنده کنید. لعاب دادن ریز پنیر به ذوب شدن سریع و یکنواخت آن کمک می کند و احتمال جمع شدن آن را کاهش می دهد. من میکروپلین Zester را توصیه می کنم!
- پاستا را آبکش نکنید. بیرون کشیدن ماکارونی از قابلمه به این م،ی است که 1) وقتی آن را به تابه اضافه می کنید داغ می شود و 2) مقداری آب پاستا بیرون می آید. هر دوی این موارد به شما کمک می کند سس صافی ایجاد کنید. امتیاز: یک دیگ پر از آب ماکارونی در دست دارید، بنابراین می تو،د در صورت نیاز از مقدار بیشتری آب استفاده کنید.
- بلافاصله آن را سرو کنید. این دستور غذای Cacio e Pepe بهتر است در کنار اجاق گاز باشد. آن را با یک سالاد سبز بزرگ یا کلم بروکلی برشته برای یک غذای ساده و خوشمزه میل کنید.
دستور العمل های پاستا بیشتر برای امتحان ،
اگر این دستور Cacio e Pepe را دوست دارید، یکی از این پاستاهای ساده زیر را امتحان کنید:

کاسیو و ،
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان کل: 20 دقیقه
خدمت می کند 3 به 4
Cacio e Pepe یک پاستا ک،یک رومی است. سس روشن آن از دو ماده اصلی تشکیل شده است: فلفل سیاه و پنیر Pecorino Romano. تهیه غذای سنتی ممکن است سخت باشد، بنابراین من کمی کره به دستور غذای خود اضافه می کنم تا سس به هم بخورد. این آسان و خوشمزه است!
- 8 اونس پاستا بوکاتینی
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه درشت تازهو به علاوه بیشتر برای خدمات
- 2 اونس پنیر پکورینو رومانو ریز رنده شدهو حدود 1 فنجان، به علاوه بیشتر برای سرو
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته آماده کنید، تا زم، که AL DENTE پخته شود.
در همین حین، یک ماهیتابه بزرگ را (یک ماهیتابه ن،ب 10 اینچی خوب کار می کند) روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. کره و فلفل را اضافه کنید و به مدت 30 ث،ه یا تا زم، که کره ذوب شود، تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
وقتی پاستا فقط آل دنته شد، با استفاده از انبر آن را مستقیماً از کاسه به تابه با مخلوط کره منتقل کنید. ⅓ فنجان آب پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نیمی از پنیر را اضافه کنید و روی آن را بپوش،د. پنیر باقی مانده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پنیر به شکل سس براقی در بیاید که به آرامی پاستا را بپوشاند. در صورت ،وم، چند قاشق غذاخوری آب پاستا را در حین پرتاب به آن اضافه کنید تا به ذوب شدن پنیر کمک کنید تا سس یکدست و خامه ای حاصل شود.
بلافاصله سرو کنید و روی آن را با فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پنیر اضافه کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/cacio-e-pepe/