دستور پخت نان تست فرانسوی - عشق و لیمو
انتشار: دی 02، 1403
بروزرسانی: 31 خرداد 1404

دستور پخت نان تست فرانسوی - عشق و لیمو


این دستور نان تست فرانسوی یک صبحانه خوشمزه و آسان است. برش های ضخیم نازک، لطیف و چاشنی دارچین هستند. با شربت افرا سرو می شود!

نان تست فرانسوی آسان

این دستور نان تست فرانسوی یکی از غذاهای مورد علاقه من برای تهیه صبحانه است. فرقی نمی کند تعطیلات باشد یا یک صبح تنبل معمولی آ، هفته: فقط فکر ، درباره نان تست فرانسوی دهانم را آب می کند. چه چیزی می تواند سزاوارتر از تکه های ضخیم نان با وسط کرکی، کرکی، لبه های ترد و انبوهی از میوه های تازه در بالای آن باشد؟

این دستور نان تست فرانسوی سریع و آسان استبنابراین هر وقت نان روزانه در خانه داشته باشیم درست می کنم. با این حال، طعم من،ی دارد. مخلوط تخم مرغ آن را خوشمزه و غنی می کند و و،ل و دارچین آن را با طعمی گرم و تند پر می کند. با کمی شربت افرا و هر میوه تازه ای که در فصل است تزئین کنید. سپس حفاری!

مواد تشکیل دهنده نان تست فرانسوی

اگر برای اولین بار طرز تهیه نان تست فرانسوی را یاد می گیرید، از ساده بودن آن شگفت زده خواهید شد! برای شروع، به این مواد اولیه نیاز دارید:

  • تخم مرغ و شیر - خمیر کاسترد درست می کنند. با خیال راحت از هر نوع شیری که در دست دارید استفاده کنید. شیر کامل معمولی یا شیر بدون لبنیات مانند شیر بادام یا جو دوسر عالی خواهد بود.
  • عصاره دارچین و و،ل آسیاب شده -برای طعمی عمیق و گرم
  • کمی نمک دریا - طعم غنی کاسترد را تقویت می کند.
  • نان خوب نان ورقه شده ضخیم بهترین است! نان کهنه مخلوط تخم مرغ را مانند یک اسفنج جذب می کند و در نتیجه نان فرانسوی واقعاً خوشمزه ای به دست می آید. برای انواع مورد علاقه من به فراخوان زیر مراجعه کنید.
  • شربت افرا - برای درخواست بسیاری از دستور العمل های نان تست فرانسوی نیاز به افزودن شکر دانه ریز به مخلوط تخم مرغ دارند، اما به نظر من این ضروری نیست. شربت بالای آن شیرینی زیادی می افزاید و نان تست فرانسوی کمی خوش طعم را کاملاً برجسته می کند.
  • و کره -برای عموم روغن نارگیل هم موثر است!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

بهترین نان برای نان تست فرانسوی چیست؟

نان نرم و ورقه ای ضخیم بهترین نان برای نان تست فرانسوی است. اگر نان کمی کهنه باشد، یک مزیت است، زیرا از قبل خمیر را جذب می کند، اما نان تازه نیز کار می کند. مهمترین چیز این است که برش ها ضخیم باشند. اگر خیلی نازک باشد، ممکن است بعد از فرو بردن در خمیر خیس شده و از هم بپاشد.

من مخصوصاً این دستور پخت را با بریوش دوست دارم، اما این نوع نان ها نیز گزینه های خوبی هستند:

  • فلجش کن
  • سیاباتا
  • خمیر مایه
  • نان فرانسوی
  • نان ساندویچی با کیفیت

طرز تهیه نان تست فرانسوی

طرز تهیه نان فرانسوی من ساده است! در اینجا چگونگی پیش خواهد رفت:

ابتدا کاسترد را درست کنید. در یک کاسه بزرگ یا ظرف کم عمق، تخم مرغ، شیر، و،ل و دارچین را با کمی نمک با هم مخلوط کنید.

بعد نان را غوطه ور کنید. هر تکه نان را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید، مطمئن شوید که هر دو طرف آن را کاملاً بپوشاند.

سپس بپزید. ماهیتابه یا سینی ن،ب را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید سپس آن را با کره چرب کنید. تا جایی که ممکن است برش ها را در یک لایه اضافه کنید و به مدت 1 تا 3 دقیقه در هر طرف بپزید. وقتی دو طرفش قهوه ای طلایی شد آماده است. دسته های اضافی را در صورت نیاز بپزید.

میوه تازه و کمی شربت افرا اضافه کنید و لذت ببرید! بله، به همین راحتی است.

نکات دستور پخت

  • در صورت ،وم به صورت دسته ای کار کنید. بسته به اندازه ظرف یا ورقه پخت، احتمالاً باید به صورت دسته ای کار کنید. برای گرم نگه داشتن دسته های اولیه در حین پختن بقیه، آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و با فویل آلومینیومی بپوش،د. در فر با دمای 200 درجه فارنهایت قرار دهید تا آماده سرو شود.
  • حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید. وقتی این دستور را درست می کنم، با تابه روی حرارت متوسط \u200b\u200bشروع می کنم. اما بعد از یک یا دو دسته، معمولاً حرارت را به متوسط \u200b\u200bکم می کنم. در این مرحله، تابه شروع به حفظ مقداری گرمای باقیمانده می کند و برش ها با سرعت بیشتری شروع به قهوه ای شدن می کنند. حرارت را کم می کنم تا قبل از اینکه وسط پخته شوند بیرون زیاد قهوه ای نشوند. اگر برش هایتان خیلی قهوه ای شد، می تو،د حرارت را کم کنید!
  • ک، را رها نکنید شربت افرا ضروری است، اما نیازی به توقف نیست! برش ها را با میوه های تازه مانند توت فرنگی، تمشک یا حتی کمپوت توت خانگی پر کنید. آنها همچنین با کره بادام زمینی، کره عسل یا پودر قند عالی خواهند بود.

نحوه نگهداری نان تست فرانسوی

اجازه دهید باقی مانده نان تست فرانسوی تا دمای اتاق خنک شود. سپس آن را در یک ظرف یا کیسه دربسته ببندید.

  • آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. دوباره در توستر یا مایکروویو گرم کنید.
  • یا آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای یخ زدایی، حدود 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید!

دستور العمل های صبحانه بیشتر را امتحان کنید

اگر این دستور پخت آسان فرانسوی را دوست دارید، یکی از غذاهای صبحانه زیر را امتحان کنید:

نان تست فرانسوی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

خدمت می کند 4

این دستور پخت نان تست فرانسوی یک صبحانه آسان و خوشمزه است. من آن را با میوه های تازه و شربت افرا در بالا دوست دارم!

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • در یک ظرف کم عمق، تخم مرغ، شیر، و،ل، دارچین و کمی نمک را با همزن بزنید.

  • ماهیتابه یا سینی ن،ب را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید سپس آن را با کره چرب کنید.

  • هر تکه نان را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و هر دو طرف را بچرخ،د. آنها را در تابه قرار دهید و به مدت 2 دقیقه از هر طرف یا تا زم، که قهوه ای طلایی شوند، بپزید. حرارت را به میزان لازم کم کنید تا غذا به خوبی بدون سوختن بپزد. در صورت ،وم به صورت دسته ای کار کنید، بین دسته ها تابه را با کره بیشتری چرب کنید.

  • با شربت افرا و/یا پودر قند سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/french-toast/