
بروزرسانی: 02 تیر 1404
دستور پخت تمپه چیست (و نحوه طبخ آن).
اگر می پرسید «تمپه چیست؟»، به جای درستی آمده اید! این راهنما به شما یاد می دهد که چگونه آن را برای انواع دستور العمل های تمپه کاملاً بپزید.
تمپه یکی از منابع مورد علاقه من از پروتئین گیاهی است. من عاشق طعم خاکی، آجیلی و بافت سفت آن هستم. اما بیشتر از همه من عاشق تطبیق پذیری آن هستم. می توان آن را به بیکن وگان خوشمزه تبدیل کرد، سرخی را پر کرد، به یک جایگزین گوشت ، چرخ کرده و موارد دیگر تبدیل کرد.
در زیر، من یک راهنمای ساده برای tempeh به اشتراک می گذارم: چیست، چگونه آن را بپزم، و بهترین دستور العمل های زغالی من. اگر از یک رژیم غذایی وگان پیروی می کنید یا علاقه مند به خوردن گوشت کمتر هستید، امیدوارم آن را امتحان کنید! این پروتئین گیاهی خوشمزه، سالم و آسان است. همه ما باید آن را بیشتر بخوریم!
تمپه چیست؟
تمپه یک منبع پروتئین گیاهی است که منشا آن اندونزی است. این به طور سنتی از دانه های ،ر شده سویا تهیه می شود، اگرچه ممکن است تمپه ای را که از فروشگاه ،یداری شده از سایر لوبیاها یا غلات تهیه شده است، ببینید. در طول فرآیند دم ،، دانه ها به هم می ،بند تا یک توده یا کیک تشکیل دهند و بافتی سفت و رضایت بخش ایجاد کنند.
تمپه را می تو،د در هر فروشگاه مواد غذایی سالم یا در بخش یخچال دار ا،ر فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید.
مزایای سلامتی
تمپه به دلیل محتوای پروتئین بالایی که دارد شناخته شده است، اما مزایای سلامتی دیگری نیز دارد! سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منگنز، فسفر و آهن است. همچنین حاوی درصد بالایی از فیبر غذایی است.
تمپه چه طعمی دارد؟
تمپه به خودی خود طعمی ملایم و آجیلی دارد. اما مانند توفو، این پروتئین گیاهی طعم مارینادها و سس ها را جذب می کند. من همیشه قبل از پختن آن را مزه دار می کنم. ماریناد مورد علاقه من را در دستور العمل زیر پیدا کنید!
طرز پخت تمپه
تمپه را می تو،د به انواع مختلف تهیه کنید. من اغلب آن را می پزم، گریل می کنم، سرخ می کنم، تفت می دهم...
پختن روشی است که من اغلب از آن استفاده می کنم، و اگر در پختن این پروتئین گیاهی تازه کار هستید، شروع خوبی است. در اینجا نحوه انجام آن است:
با برش دادن تمپه شروع کنید. به مکعب های 1 اینچی، "استیک" مثلثی یا برش هایی به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید. این دستور غذا با اشکال مختلف کار می کند!
بعد، بخار. میدونم به چی فکر میکنی "صبر کن .... نمی پزیم؟" بله، اما وقتی زغالی می پزم، همیشه با بخارپز شروع می کنم. فقط 10 دقیقه طول می کشد و به نرم شدن تمپه کمک می کند و به آن اجازه می دهد طعم بیشتری را از ماریناد جذب کند. ارزشش را دارد
در حالی که در حال تبخیر است، ماریناد درست کنید. من عاشق ،یب شیرین و شور سس تاماری یا سس سویا، سرکه برنج، شربت افرا، روغن زیتون و سریراچا هستم.
- توجه: من دستور کامل را با اندازه گیری در پایین این پست به اشتراک خواهم گذاشت!
حداقل 30 دقیقه خیس کنید. طعم بسیار خوشمزه ای را می خواهد!
در نهایت آن را بپزید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. قطعات را به طور مساوی روی سینی فر بچینید و ماریناد اضافی را ذخیره کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس از فر خارج کرده و با قلم مو با چاشنی بیشتری بپزید. به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که اطراف لبه ها قهوه ای شوند، بپزید.
- نابرابری: آنها را به جای پختن کباب کنید! این روش با مثلث های بزرگ بهترین کار را دارد. پس از چاشنی، به مدت 7 تا 9 دقیقه یا تا زم، که لکه های زغال سنگ تشکیل شود، روی حرارت متوسط \u200b\u200bگریل کنید. برس را با ماریناد بیشتری ،ید، سپس آن را برگرد،د و 4 تا 5 دقیقه دیگر یا تا زم، که به خوبی ذغال شود، گریل کنید.
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
نحوه ذخیره سازی
تمپه پخته یا کبابی تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال به خوبی نگهداری می شود. برای تهیه غذا عالی است!
دستور پخت تمپه
پس از پخت، راه های زیادی وجود دارد که می تو،د از این پروتئین گیاهی استفاده کنید!
دوست دارید چگونه از آن استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!
دستور العمل های بیشتر تمپه برای امتحان ،
دستور پخت ادویه دار من را در زیر امتحان کنید! سپس یکی از این دستورهای خوشمزه تمپه را تهیه کنید:

متبل ادویه دار پخته شده
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت
خدمت می کند 4
این دستور غذا روش مورد علاقه من برای تهیه تمپه برای سالاد، غذاهای پاستا و کاسه غلات است. یک ماریناد ساده 6 ماده ای که طعم لذیذی به آن می دهد.
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
تمپه را به صورت مکعبی برش دهید و در سبد بخارپز قرار دهید و روی قابلمه ای با 1 اینچ آب قرار دهید. آب را بجوش،د، روی آن را ببندید و به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید. این کمک می کند که تمپه نرم شود و آماده جذب طعم بیشتری از ماریناد شود.
در یک کاسه کوچک، تاماری، سرکه، شربت افرا، روغن زیتون، سریراچا و چند چرخ فلفل را با هم مخلوط کنید. تمپه را روی یک بشقاب صاف قرار دهید، سپس ماریناد را روی آن بریزید تا پوشش داده شود. حداقل 30 دقیقه خیس کنید.
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.
مکعب ها را در یک لایه روی ورقه پخت بچینید و ماریناد اضافی را ذخیره کنید.
آن را به مدت 10 دقیقه بپزید. از فر خارج کرده و با قلم مو ماریناد بیشتری روی مکعب ها ،ید. به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که مکعب ها در اطراف لبه ها ذغالی شوند، بپزید. از آن در سالاد یا کاسه غلات لذت ببرید.
برای تمپه کبابی: بلوک را به صورت مثلث برش دهید و دستورالعمل های خیساندن را در بالا دنبال کنید. گریل را تا متوسط \u200b\u200bگرم کنید. گریل را اسپری کنید و تمپه را به مدت 7-9 دقیقه از طرف اول گریل کنید. از گریل خارج کنید، دوباره در ماریناد بریزید تا پوشش داده شود، سپس دوباره به گریل برگرد،د و سمت دوم را به مدت 4-5 دقیقه یا تا زم، که لکه های زغال اخته عمیق ایجاد شود، گریل کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/tempeh/