دستور بال های گل کلم بوفالو - عشق و لیمو
انتشار: آبان 03، 1403
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

دستور بال های گل کلم بوفالو - عشق و لیمو


این بال های گل کلم بوفالو یک غذای جانبی یا میان وعده غیرقابل مقاومت در روز بازی هستند! آنها لبه های ترد خوشمزه و طعم تند شگفت انگیزی دارند.

بال های گل کلم بوفالو

بال های گل کلم بوفالو - چرخشی روی بال های مرغ بوفالو - یک میان وعده ک،یک در روز بازی است. اما پس از آزمایش و کامل ، این دستور، من اینجا هستم تا به شما بگویم که گل کلم ،میش بسیار بسیار خوب است. فقط آن را در روز بازی انجام دهید. من آن را برای مجالس پاییزی، شب های سینما، پاتوق های تلویزیونی و حتی ناهار یا شام گاه به گاه درست کرده ام.

لبه های آن ترد و وسط آن نرم، تند، تند و کمی شیرین است. یکی را امتحان کنید گل اوه وینگ، قول می دهم قبل از اینکه بفهمی بیشتر برمی گردی.

سس بال گل کلم من

قبل از اینکه مراحل دستور پخت گل کلم بوفالو را بشکافم، اجازه دهید در مورد سس بوفالو صحبت کنیم. این چاشنی غنی، تند و تند که به نام زادگاهش بوفالو، نیویورک نامگذاری شده است، به ،وان سس بال مرغ ساده محبوبیت خود را به دست آورده است. به طور سنتی با استفاده از سس فلفلی تند مانند Frank\'s RedHot، کره ذوب شده و سرکه تهیه می شود.

می تو،د سس ،میش آماده را در بسیاری از خواربار فروشی ها ،یداری کنید. اما برای این دستور گل کلم ،میش، ترجیح می دهم خودم آن را درست کنم.

مانند بسیاری از دستور العمل ها، من با آن شروع می کنم فرانک رد هات و کره ذوب شده، اما من از سرکه اضافی صرف نظر می کنم زیرا به نظرم سس تند به خودی خود به اندازه کافی تند است. در عوض، من دخالت می کنم عسلکه سس را غلیظ و براق می کند من اضافه می کنم پودر سیر و پاپریکا برای پیچیدگی خوشمزه خیلی راحت با هم مخلوط میشن و خیلی خوشمزه!

کره یا عسل انجام نمی دهید؟ دستور العمل سس بوفالو من را برای یک گزینه گیاهی بررسی کنید.

طرز تهیه بال های بوفالو گل کلم

هنگامی که سس خود را درست کردید، می تو،د شروع به خوردن بال های بوفالو کنید!

1. گل کلم را آماده کنید.

به گلچه های بزرگ و به اندازه بال ت،یم کنید. مراقب باشید که قطعات خیلی کوچک نباشند. اگر این کار را انجام دهید، گل کلم قبل از ترد شدن پوشش، بیش از حد می پزد.

2. خمیر را درست کرده و روی گل کلم را با آن بپوش،د.

خمیر ساده به این گل کلم یک اثر تفت داده شده بدون هیچ سرخ ،ی می دهد. به سادگی آب، آرد، نشاسته ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و نمک را با هم مخلوط کنید تا آماده شود. آرد خمیر را به اندازه ای غلیظ می کند که گل کلم ها را بپوشاند و نشاسته ذرت به آنها کمک می کند تا خوب و ترد بپزند. بدیهی است که ادویه ها طعم فوق العاده ای می دهند!

گل های گل کلم را به مخلوط آغشته کنید، سپس به صورت یک لایه روی دو ورقه کاغذ پخت بچینید.

  • توصیه: دستور غذا را بدون گلوتن تهیه کنید. اگرچه من خودم این را امتحان نکرده ام، اما چندین خواننده موفق شده اند از ،یب آرد بدون گلوتن در هر فنجان به جای آرد همه منظوره استفاده کنند.

3. گل کلم را در دمای بالا بپزید.

گل کلم را به مدت 10 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید، سپس آن را برگرد،د و 10 دقیقه دیگر بپزید.

4. سس را اضافه کنید و دوباره بپزید.

از فر در میاریم و با قلم مو با کمی سس ،میش میمالیم. 12 تا 15 دقیقه تا زم، که بال های گل کلم تیره و در اطراف لبه ها ترد شوند، بپزید. در این زمان پخت کوتاهی نکنید! می خواهید به گلچه ها زمان زیادی بدهید تا کاراملی شوند و اطراف لبه ها بپزند.

5. سس ،میش بیشتری ،ید و سرو کنید!

بال ها به تنهایی یک پیش غذا یا میان وعده عالی هستند، اما ما آن ها را با سس های دامداری یا سس های گیاه خواری برای غواصی دوست داریم. من دستوری برای سس پنیر آبی ندارم، اما این یک ،یب ک،یک با بال های بوفالو است. اگر ترجیح می دهید آنها را به صورت غوطه ور پرورش دهید، حتماً این کار را انجام دهید! با چوب هویج و/یا کرفس در کناره آن لذت ببرید.

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

نکاتی برای تهیه بهترین گل کلم بوفالو

  • از کاغذ پوستی غافل نشوید. برای این دستور غذا لازم است. بدون آن، بال های گل کلم وقتی می خواهید آن ها را برگرد،د به تابه می ،بند. حتی با روغن پوست حتما از قاشق استفاده کنید و با دقت هم بزنید. پس از تنها 10 دقیقه پخت، خمیر اطراف هنوز نازک است و می تواند به راحتی در طول فرآیند چرخاندن پاره شود.
  • قبل از سرو با سس بیشتری برس بزنید. بیایید صادق باشیم: به همان اندازه که این بال های گل کلم بوفالو خوب هستند، بیشتر وسیله ای برای سس ،میش هستند. برای به دست آوردن طعم خوشمزه بوفالو، دو بار بال ها را با سس ،ید، یک بار در نیمه پخت و یک بار درست قبل از سرو. FYI، این یک وضعیت میان وعده اختیاری نیست.
  • فوراً آنها را بخورید. خوب، شاید نه بلافاصلهچون این لقمه های گل کلم ،میش وقتی از فر بیرون می آیند خیلی داغ می شوند. اما بهتر است ظرف چند دقیقه پس از پخت، زم، که هنوز گرم هستند و لبه های ترد خوشمزه ای دارند، آماده می شوند. اگر در نهایت با باقیمانده غذا مواجه شدید، آنها را تا 3 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. ترد نخواهد بود، اما طعم آن عالی است!

میان وعده ها و پیش غذا های مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق بال های پخته شده گل کلم هستید، یکی از این میان وعده ها یا پیش غذا های خوشمزه زیر را امتحان کنید:

بال های گل کلم بوفالو

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

زمان کل: 50 دقیقه

خدمت می کند 4

بال های پخته شده گل کلم یک پیش غذا یا میان وعده سرگرم کننده است! لبه های ترد غیر قابل مقاومت و طعم تند و لذیذی دارند. بافت ها را رد کنید!

  • فنجان آرد همه منظوره، قاشق و سطح
  • ¼ فنجان نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ½ قاشق چای خوری نمک دریا
  • ¾ فنجان آب
  • 1 گل کلم، حدود 2 پوند، به گلچه های بزرگ ت،یم شده است
  • سس بوفالو، برای تمیز ، با مسواک زدن
  • پانسمان رنچ یا مزرعه وگان، برای فرو بردن، اختیاری است

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس دو ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک کاسه بزرگ آرد را با نشاسته ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و نمک مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. گل کلم را اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود.

  • گلچه های گل کلم را از مخلوط خارج کنید، اجازه دهید هر مخلوط اضافی دوباره به کاسه بریزد. روی ورقه های پخت آماده شده را به صورت یک لایه بچینید و به مدت 10 دقیقه بپزید. با یک قاشق گل ها را با دقت برگرد،د. 10 دقیقه دیگر بپزید و قالب ها را روی قفسه های فر عوض کنید.

  • گل کلم را از فر بیرون بیاورید، سپس روی آن را با کمی سس بوفالو ،ید. 12 تا 15 دقیقه دیگر یا تا زم، که گل کلم تیره و اطراف لبه ها ترد شود، بپزید.

  • از فر خارج کرده و با سس ،میش اضافی ،ید. در صورت تمایل، برای غوطه ور شدن با مزرعه سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/buffalo-cauliflower-wings/