دستور العمل وافل - عشق و لیمو
انتشار: دی 06، 1403
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

دستور العمل وافل - عشق و لیمو


این دستور ساده وافل یک صبحانه خوشمزه است! این پنکیک های ک،یک از بیرون ترد و از داخل کرکی هستند. ما آنها را با شربت افرا دوست داریم.

دستور تهیه وافل آسان

این دستور وافل یکی از بهترین صبحانه ها برای صبح های آ، هفته است. من آن را دوست دارم زیرا بسیار ساده است. این دستور پخت وافل به مواد اولیه آشپزی نیاز دارد و در عرض چند دقیقه جمع می شود.

خوشمزه هم هست این پنکیک های خانگی از بیرون ترد و طلایی و از داخل سبک و پف دار هستند. من همیشه یک توده میوه تازه حمل می کنم، اما با یک کره و شربت افرا نیز عالی است.

پس وافل ساز خود را بسازید! این دستور غذای وافل افزودنی سرگرم کننده به چرخش صبحگاهی شماست. امیدوارم لذت ببرید

آنچه برای دستور پخت این وافل نیاز دارید

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور ساده وافل نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره – قاشق و تراز کنید تا از بسته بندی بیش از حد در پیمانه خود جلوگیری کنید.
  • بکینگ پودر و تخم مرغ - پنکیک ها را مطبوع، سبک و پف دار می کند.
  • شیر - رطوبت را به مخلوط اضافه می کند. از هر نوعی که ترجیح می دهید استفاده کنید!
  • کره بدون نمک -یکی از بزرگترین تفاوت های خمیر وافل و پنکیک این است که خمیر وافل غنی تر است. کره موجود در این دستور پخت به پنکیک ها با لبه های ترد کمک می کند و طعم کره ای لذیذی به آن ها می دهد.
  • شکر – پنکیک را کمی شیرین می کند.
  • عصاره و،ل - عمق طعم گرم را اضافه می کند.
  • و نمک دریا - برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

طرز تهیه وافل

بسته به دستور پختی که استفاده می کنید، پنکیک می تواند یک صبحانه نسبتاً مفید یا یک صبحانه بسیار ساده باشد.

برخی از دستور العمل های ک،یک وافل بلژیکی با مخمر خمیر می شوند. برخی دیگر از شما می خواهند سفیده های تخم مرغ را تا حد نرمی بزنید تا فضای داخلی مطبوع تر شود.

شما هیچ کدام از آن را اینجا پیدا نخواهید کرد. این دستور تهیه وافل به همان اندازه ساده (و خوشمزه!) است. در اینجا چگونگی پیش خواهد رفت:

شروع به ساخت مخلوط کنید. مواد خشک را در یک کاسه و مواد مرطوب را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید.

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید! برخی از بلوک ها خوب هستند.

سپس پنکیک را بپزید. اتو وافل خود را گرم کنید و آن را با کره ذوب شده یا اسپری پخت و پز کمی چرب کنید.

1/2 فنجان خمیر به ازای هر وافل را در یک وافل ساز بلژیکی بریزید یا از مقدار من،ی از خمیر برای اتو وافل خود استفاده کنید.

من معمولاً این پنکیک ها را حدود 4 دقیقه می پزم، اما زمان دقیق بستگی به آهنی دارد که استفاده می کنید. وقتی قهوه ای طلایی و کمی ترد شدند آماده هستند.

با کره و شربت افرا سرو می شود. یا لایه های وافل دیگری مانند این را امتحان کنید:

لذت ببرید!

نکات دستور پخت وافل

  • از شیر و تخم مرغ در دمای اتاق استفاده کنید. از آنجایی که این دستور وافل نیاز به کره ذوب شده دارد، بهتر است تخم مرغ و شیر در دمای اتاق باشد. اگر از یخچال سرد باشد، می تواند باعث سفت شدن کره موجود در مخلوط شود.
  • آنها را زیاد نپزید. بهترین پنکیک ها در اطراف لبه ها خوب و ترد هستند. در وافل ساز من، این وافل ها در حدود 4 دقیقه ترد می شوند، اما زمان بندی ممکن است در سازنده شما کمی متفاوت باشد. اگر در عرض 4 دقیقه ترد و طلایی نشدند به پختن ادامه دهید تا ترد و طلایی شوند.
  • گرم نگه دارید تا آماده سرو شود. بسته به اندازه وافل ساز شما، احتمالاً باید این دستور را به صورت دسته ای بپزید. برای گرم نگه داشتن دسته های اولیه در حین کار روی خمیر، پنکیک ها را در یک لایه روی یک ورقه پخت بچینید. در فر با دمای 200 درجه فارنهایت قرار دهید تا آماده سرو شود.

آیا می تو،د پنکیک را فریز کنید؟

بله! بهترین راه برای نگهداری پنکیک های باقی مانده فریز ، آنهاست. پس از خنک شدن کامل، آن را در یک ظرف یا کیسه دربسته قرار دهید. تا 3 ماه در یخچال نگهداری شود.

من دوست دارم آنها را دوباره در توستر گرم کنم تا زم، که ترد شوند، اما همچنین می تو،د آنها را به سرعت در مایکروویو یخ زدایی کنید.

دستور العمل های صبحانه بیشتر را امتحان کنید

اگر این پنکیک ها را دوست دارید، یکی از این دستور العمل های ساده صبحانه را امتحان کنید:

دستور تهیه وافل

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 20 دقیقه

خدمت می کند 4

این دستور وافل یک غذای خوشمزه برای صبحانه است! به راحتی با مواد ساده درست می شود، وافل ها از بیرون ترد و طلایی و از داخل پف دار هستند. با شربت افرا، کره و/یا میوه تازه لذت ببرید.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • اتو وافل خود را از قبل گرم کنید. به آرامی با کره آب شده برس بزنید.

  • در یک کاسه بزرگ آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط \u200b\u200bتخم مرغ ها را با همزن بزنید، سپس شیر، کره ذوب شده، شکر و و،ل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ،یب شوند.

  • مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. برخی از بلوک ها خوب هستند.

  • 1/2 فنجان از خمیر را برای هر وافل در یک وافل ساز بلژیکی بریزید، یا مقدار من،ی را در وافل ساز خود بریزید. به مدت 4 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و کمی ترد شود بپزید. زمان بستگی به اتو وافل شما دارد.

  • با کره و شربت افرا بیشتر سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/waffle-recipe/