دستور العمل اسپرسو مارتینی - عشق و لیمو
انتشار: دی 09، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

دستور العمل اسپرسو مارتینی - عشق و لیمو


طرز تهیه اسپرسو مارتینی را یاد بگیرید! این دستور کوکتل کافئین دار غنی، کف آلود، صاف و شیرین است. دوستداران قهوه، باید آن را امتحان کنید!

اسپرسو مارتینی

بیایید یک اسپرسو مارتینی درست کنیم! این کوکتل قهوه در چند سال گذشته محبوبیت دوباره پیدا کرده است. اگر عاشق قهوه هستید و تا به حال آن را نچشیده اید، حتما این دستور را امتحان کنید.

اسپرسو مارتینی صاف، غنی و شیرین. با یک لایه فوم لذت بخش در بالا. قهوه کافئین بیشتری به شما می دهد، بنابراین نوشیدنی سرگرم کننده ای است که می تو،د در شروع یک مهم، (یا با صبحانه!) میل کنید. طعم مجلل قهوه آن را به یک نوشیدنی ایده آل بعد از شام تبدیل می کند.

من یک دستور مارتینی ک،یک اسپرسو را در زیر با شما به اشتراک خواهم گذاشت نکاتی دیگر برای تهیه بهترین نسخه این کوکتل در خانه. تنها با 4 ماده، بسیار ساده است. برای تسلط بر این نوشیدنی لذیذ نیازی نیست که یک بارمن باشید!

مواد تشکیل دهنده اسپرسو مارتینی

اسپرسو مارتینی ک،یک از این چهار ماده تشکیل شده است:

  • ودکا - به کوکتل لگد پر جنب و جوش خود را می دهد. از برند مورد علاقه خود استفاده کنید، ما عاشق تیتو هستیم.
  • لیکور قهوه - ،صر ستاره در اسپرسو مارتینی. یک لیکور قهوه، مانند Kahlúa، به این کوکتل طعم غنی و لذت بخشی قهوه می دهد.
  • یک شات اسپرسو - تازه بهترین است! قبل از تهیه نوشیدنی خود اجازه دهید کمی خنک شود.
  • شربت ساده - برای طعم دادن به نوشیدنی شما. به راحتی می تو،د شربت ساده خود را با استفاده از شکر و آب درست کنید. طرز تهیه نوشیدنی ساده من را بیابید.

شما نیز نیاز خواهید داشت یخ کوکتل را تکان دهید و اگر دوست دارید، دانه های قهوه یا اسپرسو برای تزئین!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

طرز تهیه اسپرسو مارتینی

دستور تهیه اسپرسو مارتینی آسان. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. ودکا، لیکور قهوه، اسپرسو و شربت ساده را به یک کوکتل شیکر با یخ اضافه کنید.
  2. تکان دهید تا خوب خنک شود. (در اینجا کوتاهی نکنید! تکان دادن خوب کوکتل کلیدی است که یک اسپرسو مارتینی کف کرده است.)
  3. مخلوط را از طریق یک صافی در یک لیوان کوکتل خنک بریزید. برای ظاهری ک،یک از لیوان کوپه یا مارتینی استفاده کنید!
  4. با اسپرسو یا دانه های قهوه تزئین کنید و لذت ببرید!

نکات و تغییرات دستور غذا

  • بگذارید اسپرسو کمی خنک شود. اسپرسوی تازه اینجا بهترین است، اما نباید خیلی داغ باشد. اگر اسپرسو داغ را مستقیماً به یک کوکتل شیکر اضافه کنید، یخ آب شده و نوشیدنی را رقیق می کند. من دوست دارم اسپرسویم را بعد از دم کشیدن چند دقیقه در یخچال یا فریزر بگذارم تا خنک شود.
  • دم سرد هم کار می کند. دستگاه اسپرسوساز ندارید؟ به جای آن از کنسانتره دم کرده سرد استفاده کنید! اگر از قبل برنامه ریزی کرده باشید، می تو،د به راحتی قهوه سرد را در خانه درست کنید، اما کنسانتره ،یداری شده در فروشگاه نیز به همین خوبی عمل می کند. من عاشق Chameleon Cold Brew و Bizzy Cold Brew هستم.
  • به میزان دلخواه شیرین کنید. من به 1/2 اونس شربت ساده در این دستور غذا نیاز دارم. من این سطح از شیرینی را دوست دارم، شیرین است، اما خیلی شیرین نیست. با این حال، لیکور قهوه در واقع مقداری شیرینی به این دستور غذا اضافه می کند. اگر نمی خواهید نوشیدنی شما شبیه یک کوکتل دسر باشد، می تو،د از شربت ساده صرف نظر کنید یا از مقدار کمتری استفاده کنید.
  • از یک نوشیدنی متفاوت استفاده کنید. جین مارتینی دوست دارید؟ سعی کنید در این دستور به جای ودکا از جین استفاده کنید.

دستور العمل های کوکتل بیشتری را امتحان کنید

اگر دستور تهیه مارتینی اسپرسو را دوست دارید، یکی از این کوکتل های ک،یک را امتحان کنید:

اسپرسو مارتینی

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان کل: 5 دقیقه

خدمت می کند 1

این دستور مارتینی ک،یک اسپرسو به راحتی در خانه درست می شود! این کوکتل قهوه غنی، صاف و کف دار، برای برانچ، ساعت شاد یا نوشیدنی بعد از شام عالی است.

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • ودکا، لیکور قهوه، اسپرسو یا دم سرد و شربت ساده را در یک کوکتل شیکر بریزید. یخ را اضافه کنید و تکان دهید تا خوب سرد شود.

  • در یک لیوان کوکتل خنک، به طور ایده آل یک لیوان کوپه یا مارتینی، صاف کنید.
  • با دانه های قهوه تزئین کرده و سرو کنید.

* قبل از اینکه اسپرسو را به کوکتل شیکر اضافه کنید، اجازه دهید کمی خنک شود. شما نمی خواهید یخ را آب کنید!


منبع: https://www.loveandlemons.com/espresso-martini/