
بروزرسانی: 03 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای شمالی هومسا
سپس بادمجان ها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید. سپس آن ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوستشان به راحتی جدا شود. سپس گوجه ها را بر روی تخته آشپزخانه ریز کنید و کنار بگذارید. زردچوبه، پیاز، سیر و ادویه های مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند. این غذا را در رستوران های شهرهای مختلف می توانید امتحان کنید. همان طور که گفته شد، شهرت و محبوبیت آن در همه جای کشور زیاد است.
- قیسی و کشمش تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر با درب نیمه باز روی حرارت ملایم بپزد.
- آویشو برای هر نوع سلیقه ای یک غذای خوشمزه گیلانی دارد.
- یکی دیگر از غذاهای شمالی که برای گردشگران آن چنان معروف نیست سیرواویج است.
سبزی را خرد کرده و به همراه روغن مایع در تابه تفت دهید. در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم مرغ بپزد. گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید. بورانی اسفناج، یک پیش غذا و چاشنی فوق العاده خوشمزه است که با ماست، اسفناج، سیر و گاهی گردو درست می شود.
طرز تهیه مرغ لونگی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل شمالی
پیاز دیگری را خرد کرده و تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از اینکه عطر سیر بلند شد کدوهای خردشده را به ترکیب اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید. حالا مرغ های سرخ شده را به سسی که با کدو تهیه کرده اید اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا مرغ شما در این سس متفاوت به آرامی بپزد.
طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
گردوبیج از سبزیجات معطر، رب انار، ماهی سفید و گردو تهیه می شود. زمانی که سس شما آماده شد، سیر رنده شده و فلفل را نیز با باید اضافه کنید و تکه های گوشت را در آن بخوابانید تا چند ساعت به خوبی مزه دار شود. این کباب خوشمزه را می توانید در ماهیتابه و قابلمه نیز آماده کنید و حتما نیاز به منقل جهت آماده سازی آن نیست. توجه داشته باشید سبزی چوچاق در این غذا جهت عطر دهی استفاده می شود و در صورتی که این سبزی در دسترس نباشد می توانید از جعفری استفاده کنید.
لیست 8 غذای شمالی
در واقع، ترکیب سبزی این خورش شبیه به ترکیب سبزی خورش قورمه سبزی است که کمی نعنا هم به آن اضافه می شود. پیاز داغ را با زردچوبه و مرغ ها تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود و مرغ ها طلایی رنگ شوند. سپس گردوی آسیاب شده را به مرغ اضافه کنید و تا آن را زمانی که گردو سرخ شود، کمی تفت دهید. نمک، فلفل و رب انار را در قابلمه بریزید و برای دو دقیقه مواد را تفت دهید.
شیرین قورمه یا شیرین قاتوق، یکی از غذاهای محبوب و سنتی گیلانی است که با طعم ملس و لذیذ خود، نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. این خورش با گوشت خورشتی، پیاز، قیسی و ادویه جات و در صورت دلخواه با آلو و کشمش درست می شود. یک یا دو پیمانه آب در قابلمه بریزید، درب آن را ببندید و اجازه دهید خورش به آرامی و روی حرارت ملایم بپزد. پس از روغن انداختن و کشیده شدن آب گمج کباب، آن را در ظرف سرو بریزید و با پلو یا کته سرو کنید. برخی گیلانی ها به این خورش، گردو هم اضافه می کنند.اگر قصد این کار را دارید، گردوها را ریز خرد کنید و همراه با پیازها تفت دهید تا به روغن بیفتند. در ادامه تکه های مرغ را به پیازها اضافه کنید و آن ها را نیز کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.