خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما
انتشار: دی 27، 1402
بروزرسانی: 03 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما

برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز یا گوشت سفید، لیموی خشک (لیمو امانی) یا آلو به عنوان طعم دهنده استفاده می شود. ادویه ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می شود، دارچین است. همچنین در برخی مناسبت های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می شود. نوع دیگری از قیمه، قیمه بادمجان است که به جای سیب زمینی سرخ شده از بادمجان سرخ شده استفاده می کنند.

کشور ایران دارای ۳۱ استان است که هر یک، ده ها غذای محلی و اصیل مخصوص به خودشان را دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای لذیذ محلی ایرانی و طرز تهیه آن ها از کوفته تبریزی گرفته تا دیزی سنگی، آش رشته، قورمه سبزی و انواع کباب ها آشنا کنیم. از معروف ترین غذاهای اصفهان می توان به خورش ماست و بریان اشاره کرد که گل سرسبد غذاهای سنتی این منطقه هستند. به طور کلی، رژیم غذایی مردم اصفهان با گوشت عجین شده است که برای علاقه مندان به گوشت، به خصوص گوشت قرمز، یک مزیت بزرگ به حساب می آید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای اصفهان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای شیراز و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.

  • از دیگر موادی که در تهیه این غذا به کار می رود، می توان به سیر، تخم مرغ و شوید اشاره کرد.
  • علاوه بر این، یکی از ویژگی های برجسته ای که باعث محبوبیت کباب تابه ای شده، این است که به مدت زمان بسیار کمی برای پختن آن نیاز است.
  • این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است و با نان سرو می شود.

لپه ها را به قابلمه اضافه کرده و سپس مقداری رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید. سپس گوشت ها را به ترکیب پیاز و روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد یعنی باید به سراغ ادامه مراحل بروید. قابلمه مناسبی انتخاب کرده و مقداری روغن درون آن بریزید. رب انار را نیز به ترکیب تان اضافه کنید و اجازه دهید خوب به مواد درون قابلمه طعم دهد. سرو این غذا به این صورت است که مواد آن را کوبیده و به صورت گوشت کوبیده با نان میل می کنند و آب آن را با تلید نان می خورند.

طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی با تزیین شیک

به همین راحتی میتوانید یکی از غذاهای محلی ایران که متعلق به شهر اصفهان است را بپزید و نوش جان کنید. خورش قیمه هم یکی دیگر از غذاهای سنتی ایرانی خوشمزه است که در میان مردم طرفداران زیادی دارد. این غذا با استفاده از رب گوجه ، پیاز سرخ شده، لپه و گوشت قرمز یا سفید، لیمو عمانی طبخ می \u200eشود. این خورش خوشمزه به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو شده و می \u200eتوان گفت که ۸۰ درصد خوشمزگی این غذا به سیب زمینی\u200e های سرخ شده اش است. قیمه یکی از رایج ترین غذاهای ایران است که در معمولا در مناسبت های خاص به عنوان نذری تهیه و توزیع می\u200e شود.

آش یخ

حبوبات را حتما از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. مجمع به سینی گرد و لب کنگره دار از جنس رویی یا استیل گفته می شود. معمولا هر مجمع برای سه نفر در نظر گرفته می شود و افراد به شکل گرد دور سینی جمع می شوند و غذا را میل می کنند.

جایی که علاوه بر رستوران دارای تالار پذیرایی و همچنین سفره خانه نیز می باشد و امکان سفارش انواع غذای ایرانی و همچنین سنتی کرمانی وجود دارد. در حال حاضر شما با محبوب ترین غذاهای سنتی و محلی کرمان آشنایی پیدا کردید، اما اینکه کجا می توانید بهترین نوع از این غذاها را میل کنید، مطلبی است که در ادامه خواهیم گفت. شاید تصور شما تا به حال در مورد آبگوشت یک غذای نارنجی رنگ با گوشت و نخود و لوبیا است. اما آبگوشت بادمجان و کشک کرمانی، یک آبگوشت کاملاً متفاوت است. مواد اولیه در این آبگوشت گوشت قرمز، بادمجان، کشک، چغندر، لوبیا، نخود و سیب زمینی است و طعم کاملاً متفاوتی دارد.