
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو
طرز تهیه خورش بلدرچین اصلا سخت نیست و می توانید آن را در فر هم درست کنید. «خورش آلو»، از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و اصیل است که با مرغ، گوشت قرمز یا کوفته قلقلی درست می شود. در طرز پخت غذای ایرانی خورش آلو، می توانید از آلو جنگلی یا خورشی و آلو بخارا استفاده کنید. یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است. در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان می رسد از زیره، برنج و گوشت استفاده می شود. بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم می تواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند.
- چلوکباب دیزی سرای پسران میرزا یکی از آیتم های خوشمزه در شعبه های 1 و 2 علی دیزی می باشد که با گوشت تازه و مواد اولیه سالم طبخ شده و می تواند تجربه خوشمزه ای را برای شما عزیزان رقم بزند.
- رستوران چهل ستون تهرانپارس یکی از بهترین رستوران های سنتی شرق تهران محسوب می شود که در محدوده دلاوران قرار دارد.
- آش رشته غذایی کامل و مغذی است که هر کسی می تواند در هر سنی و با هر شرایط سلامتی از آن لذت ببرد.
- ظاهر این رستوران بسیار جالب است و دقیقاً همانند یک دالون طولانی و دراز می ماند!
- آبگوشت قنبید با ترکیب نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، قنبید، لیمو عمانی، گوجه فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه طبخ شده و با سبزی خوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشی سرو می شود.
- برای تهیه این غذا می توان از انواع ماهی های جنوبی از جمله سالمون، رشکو، سرخو و شیر یا حتی قزل آلا استفاده کرد.
پس از حدود ۲۰ دقیقه، کدو حلوابی یا لبوی نگینی خرد شده را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. آبگوشت بزقورمه آبدار است و با نان محلی سرو می شود؛ در حالی که خورش بز قورمه بسیار کم آب و غلیظ است و آن را با برنج کته می خورند. در ادامه طرز تهیه بز قورمه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو مشاهده کنید. در همین حین، پیاز ریز رنده شده را با زردچوبه در یک تابه در کمی روغن تفت دهید تا حسابی طلایی و سرخ شود.
قورمه سبزی محاله کسی دوست نداشته باشه
در این فهرست نشانی از فسنجان وجود دارد و مواد لازم برای پخت آن شامل گردو، گوشت مرغ و خروس و انار بوده که مواد اصلی پخت فسنجان هستند. كنگر پلو یا بیهلر پلو یاسوجی برای كسانی كه گرم مزاج هستند یا از كم خونی و نارسایی كبد رنج می برند بسیار مفید شناخته شده است. آمدن هر فصلی نیز نوید پخت غذاهای مخصوصش را می دهد، با نزدیك شدن بهار، مردم محلی به كوه ها و دشت ها راهی می شوند تا سهمی از ارمغان طبیعت داشته باشند و آش ها و خورشت های محبوبشان را طبخ كنند.
خورش کنگر ارومیه
این خورش خوشمزه متشکل از گوشت گوسفندی به همراه خلال بادام، زرشک سیاه، هل، دارچین، گلاب، زعفران، رب گوجه فرنگی و لیمو امانی است. کرمانشاهی ها معمولا خورش خلال بادام را در مجالس رسمی همچون عروسی و عزا یا ایام محرم سرو می کنند. این کوکوی خوشمزه از نظر ظاهر و طعم تاحدودی شبیه به کیک شربتی مخصوص قزوین است؛ اما در اصل یکی از مخلفات معروف در کنار غذای سنتی شیرین پلو به شمار می آید. در ادامه با ما همراه شوید و طرز تهیه کوکو شیرین قزوینی و دیگر انواع این دسر خوشمزه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو بخوانید. پیازهای خلالی خرد شده را کمی با کره و روغن تفت دهید تا سبک و کاراملی شوند.
تا از بهترین غذاهای مراکشی + مواد تشکیل دهنده
حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید. طرز تهیه خورش لبو بسیار ساده است و معمولا به خاطر رنگ جذابش، طرفداران زیادی هم دارد. به لیست غذاهای ایرانی، «خورش آلو اسفناج» را هم اضافه کنید.