
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
ترافل های پروتئینی شکلاتی - ترافل های با پوشش شکلاتی کتی
این ترافل پروتئینی شکلاتی بدون پخت یک دستور میان وعده آسان و سالم است. با بیش از 5 گرم پروتئین هر کدام!


3 ماده پروتئین و شکلات
هر زمان که میل به شکلات دارید اما می خواهید در عین حال سالم باشید، این دستور ساده برای توپ های پروتئینی شکلاتی راه حل عالی است.
تنها با سه ماده تشکیل دهنده و بدون شکر یا آرد مورد نیاز، دستور پخت قابل تنظیم به شما این امکان را می دهد که هر طعمی را که می خواهید ایجاد کنید.
من به ترافل های پروتئینی که با کره بادام زمینی و شکلات تلخ درست می شوند، علاقه ندارم.
غنی، صاف و بسیار خوشمزه، مطمئناً نمی خواهید فقط در یک مورد متوقف شوید!
ممکن است این شکلات های خانگی را نیز دوست داشته باشید


یک دستور العمل آسان برای یک میان وعده غنی از پروتئین
این توپ های پروتئینی عالی هستند اگر شما هم مثل من هستید و اغلب به جای نشستن روی یک وعده غذایی سنتی با پروتئین بالا، وعده های غذایی یا میان وعده های متمرکز بر کربوهیدرات می خورید.
آنها را می توان با استفاده از تقریباً هر پودر پروتئینی که در کابینت آشپزخانه یا انباری خود دارید درست کرد.
از آنجایی که پودر پروتئین بخشی جدایی ناپذیر از این دستور غذا است، مطمئن شوید که مارک و طعمی را انتخاب کنید که از قبل می د،د دوست دارید.
من متوجه شده ام که من شخصاً پودر پروتئین شیرین نشده را ترجیح می دهم، زیرا از هرگونه مزه شیرین کننده مصنوعی جلوگیری می کند. روکش شکلات به خودی خود شیرین است.
با طعم ها و مارک های مختلف بازی کنید تا آنچه را که بیشتر دوست دارید پیدا کنید.
آیا به پروتئین بیشتری نیاز دارید؟ خمیر کوکی پروتئینی درست کنید
دستور تهیه ویدیویی ترافل پروتئینی با شکلات
در بالا، ویدیوی گام به گام را تماشا کنید.


چگونه توپ های پروتئینی شکلاتی درست کنیم
اگر کره آجیل یا جایگزین من، برای آ،ژی به راحتی قابل هم زدن نیست، آن را به آرامی در مایکروویو یا در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید تا صاف و هم بزنید.
پودر پروتئین را با هم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
به نظر من مخلوط ، همه چیز در غذاساز راحت تر است، اما می تو،د مواد را با دست با چنگال هم بزنید.
بسته به نوع خاصی از کره آجیل و پودر پروتئینی که انتخاب می کنید، ممکن است خمیر شما نیاز به کمی اصلاح داشته باشد تا شبیه خمیر کوکی صاف شود.
اگر خمیر ترافل شکلاتی خیلی مرطوب و ،بناک است که به شکل توپ دربیاید، به آرامی پودر پروتئین بیشتری اضافه کنید.
یا اگر مخلوط خیلی خشک است، کره آجیل بیشتری یا یک قاشق چای خوری روغن نارگیل اضافه کنید.
من اغلب متوجه می شوم که این مخلوط همانطور که هست عالی است و به پروتئین یا مواد مایع اضافی نیاز ندارد.
با استفاده از دستان خود یا یک قاشق کوکی کوچک، خمیر را محکم به شکل توپ یا شکل دلخواه در آورید.

ترافل های پروتئینی پوشیده شده با شکلات
چیپس های شکلات را با دقت ذوب کنید، چه در مایکروویو و چه به روش دوبل دیگ.
نکته: اگر می خواهید سس نرم تری داشته باشید، چند قاشق چای خوری روغن گیاهی یا نارگیل اضافه کنید.
اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد نحوه آب ، شکلات به درستی داشته باشید، دستورالعمل های گام به گام این دستور پخت توت فرنگی با پوشش شکلاتی را بخو،د.
گلوله های پروتئینی پوشانده شده با شکلات را در یک بشقاب بزرگ یا روی سینی سرو که با کاغذ روغنی یا مومی پوشانده شده است، قرار دهید.
در یخچال یا فریز کنید. یا دستور پخت را روی پیشخوان بگذارید تا شکلات سفت شود.
پودر پروتئین باقی مانده؟ میله های پروتئینی یا نوارهای پروتئین کتو را امتحان کنید

پیشنهادات سرو پروتئین ترافل شکلاتی
آن را سرد یا در دمای اتاق میل کنید یا مستقیماً از فریزر بخورید.
در صورت استفاده از روغن نارگیل، بهتر است باقیمانده آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا ذوب نشوند. اگر نسخه بدون روغن آن را تهیه می کنید یا از روغن گیاهی استفاده می کنید، بهتر است ترافل ها را در یک ظرف سرپوشیده روی پیشخوان نگهداری کنید.
این دستور غذا باید تا یک هفته در دمای اتاق، دو هفته در یخچال یا حداقل سه ماه در فریزر نگهداری شود.

این دستور غذا از ترافل شکلاتی الهام گرفته شده است.
- 1/2 فنجان پودر پروتئین (28 گرم)
- 2/3 فنجان کره آجیل چک یا زیر آ،ژی پسند
- 3 اونس شکلات چیپسی (من دوست دارم آن را با 4 قاشق غذاخوری روغن ذوب کنم تا سس نرم تری داشته باشد)
- *در صورت تمایل از پودر پروتئین طعم دار معمولی یا مورد علاقه خود استفاده کنید. من متوجه شده ام که پودر پروتئین شیرین نشده را ترجیح می دهم زیرا روکش شکلات شیرین است.برای تهیه گلوله های پروتئینی: اگر هنوز نرم نشده اند، کره آجیل را به آرامی گرم کنید تا به راحتی جابجا شوند. پودر پروتئین و کره آجیل را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید، یا با استفاده از چنگال یا غذاساز. اگر خیلی مرطوب است، پودر پروتئین بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی خشک شد کمی روغن اضافه کنید. (من نیازی به این کار نداشتم، اما ممکن است بسته به مارک متفاوت باشد.) به شکل توپ در بیاورید. آن را در شکلات ذوب شده آغشته کنید، سپس آن را روی سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی یا مومی قرار دهید. در یخچال یا فریز کنید یا دستور غذا را روی پیشخوان بگذارید تا شکلات ببندد.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های بیشتر میان وعده های سالم:

پودینگ شکلاتی سالم
(بدون آووکادو یا توفو)

وافل پروتئینی

پای سیب

دیپ خمیر کوکی هوموس

کوکی های وگان کره بادام زمینی
یا این کوکی های شکلاتی وگان

بستنی پروتئینی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/c،colate-protein-truffles/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=c،colate-protein-truffles&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=c،colate-protein-truffles