
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
به عنوان یک کره بادام زمینی - آنها در دهان شما ذوب می شوند!
تهیه آن به ،وان کره بادام زمینی در خانه بسیار آسان است و بافت صاف آن در دهان شما ذوب می شود!


به ،وان کره بادام زمینی
پوسته شکلاتی غنی کره بادام زمینی نرم و خامه ای را پوشانده است که آب نبات کره بادام زمینی را با اندازه ضد زنگ پر می کند.
یک دسته برای روز ولنتاین ، کریسمس یا شام لو، بعدی را اجرا کنید و همه دستور دستور العمل را سفارش می دهند.
ترافل به طرز حیرت انگیزی ساده است ، تنها با 3 مؤلفهبشر
و بر خلاف بسیاری دیگر از دستور العمل های Cuddles بادام زمینی ، این دستور العمل ها خواستار هیچ خامه ای سنگین ، شیر متراکم یا پنیر خامه ای نیستند.
شاید اکنون مواد لازم را در آشپزخانه خود داشته باشید!
بقایای کره بادام زمینی؟ کیک کره بادام زمینی درست کنید

پیشنهادات را ارسال کنید و آنها را ذخیره کنید
چه با شکلات پوشیده شده باشد یا نه ، نیش کره بادام زمینی خانگی یک درمان خوشمزه و بسیار راحت برای میان وعده ها یا آب نبات است.
اگر می خواهید خلاق باشید ، از ترافل برای تزئین پای پنیر بادام زمینی یا یک کاسه بستنی (مانند بستنی کره بادام زمینی) استفاده کنید.
برای اطمینان از ذوب شدن آنها ، نیش ها باید در هر زمان ممکن سرد بمانند. بهتر است از این دستور العمل مستقیماً از یخچال یا فریزر لذت ببرید.
اگر آنها را در یک مهم، یا رویداد خدمت می کنید ، به خاطر داشته باشید که استفاده از گزینه های کره و شکر خشک شده منجر به نسخه روغن نارگیل پایدار تر می شود.
این باعث می شود هدایا یا یک مهماندار عالی باشد اما در سفرهای طول، ماشین یا هنگامی که آنها در نامه شارژ می شوند ، خوب پیش نمی رود. برای یک دستور العمل پایدار و ایمن تر در قفسه ، من این توپ های کره بادام زمینی این شکلات را اکیداً توصیه می کنم.
در حالی که دسر هنوز در اعتدال بهتر است ، این دستور العمل به طرز حیرت انگیزی سالم است و بیش از سه گرم پروتئین برای هر ترافل و فقط 100 کا،ی.
این ماده می تواند عاری از کلسترول و کلسترول سدیم باشد و مقادیر کمی کلسیم ، آهن ، فیبر و پتاسیم را نیز فراهم می کند.
اگر در هنگام صبحانه برای کره شکلات کره و کره بادام زمینی آرزو می کنید ، ترافل یا دو را در بالای دو بلغور جو دوسر یا ماست قرار دهید.

،یبات
کره بادام زمینی - اگر می خواهید بافتی داشته باشید از کره بادام زمینی خامه ای برای بهترین پایان یا کره بادام زمینی ترد استفاده کنید.
کره بادام زمینی طبیعی و مارک هایی مانند Skippy به خوبی کار می کنند.
در صورت ترجیح آن می تو،د PB را برای کره بادام ، کره کم کربن یا دانه های آفتابگردان بدون گردو جایگزین کنید.
تخلیه - اولویت شخصی من در اینجا شربت افرا خالص است. عسل ، آلوئه ورا یا شکر ،د شده نیز.
برای ترافل های بادام زمینی بدون قند و شکر ، شیرین ، خشک را بدون هیچ گونه شکر اضافه شده مانند اریتیتول یا مخلوط میوه راهب انتخاب کنید.
روغن نارگیل - برای ایجاد لبنیات از لبنیات و بادام زمینی کره ، با روغن نارگیل تصفیه شده یا غیرقابل تصرف بروید.
کره یکنواخت یا کره سبزیجات گزینه های من،ی برای روغن نارگیل هستند.
با این حال ، روغن زیتون یا روغن نباتی را جایگزین نکنید ، زیرا وقتی سرماخوردگی توپ کره بادام زمینی را قرار نمی دهد ، اینها سفت نیستند.
برای یک گزینه بدون روغن ، 3 مؤلفه توپ کره بادام زمینی را امتحان کنید.
دستور العمل ویدیویی
در بالا - فیلم کامل دستور العمل را تماشا کنید.

چگونه بهترین کره بادام زمینی را درست کنیم
اگر از کره بادام زمینی طبیعی استفاده می کنید ، آن را به آرامی گرم کنید تا زم، که به راحتی هم بزنید.
یک قاشق غذاخوری کره یا روغن نارگیل را ذوب کنید. سپس کره بادام زمینی رقیق شده ، چربی های محلی و ذوب شده را در یک کاسه مخلوط متوسط \u200b\u200bیا یک مخلوط پارکینگ ،یب کنید.
هم بزنید تا کاملاً نرم شود. فقط در صورت استفاده از پودر و قاشق برای جابجایی آن ، مخلوط شما ممکن است به یک قاشق غذاخوری یا دو روغن نیاز داشته باشد.
خنک ، یا یخ زدن کاسه تا زم، که محتوای آن ثابت شود. در همین حال ، یک صفحه بزرگ یا کاغذ پخت را با کاغذ مدرک دانشگاه یا کاغذ موم گره بزنید.
از یک اسکریپت کوچک از کوکی ها یا یک قاشق استفاده کنید تا توپ های کره بادام زمینی اندازه ترافل را جمع کنید. آنها را روی یک بشقاب آماده کنید.
از AS-IIS لذت ببرید ، یا هنگام تهیه رنگ آب نبات شکلاتی اختیاری ، دوباره ترافل های پخت را خنک کنید.
خوانندگان همچنین عاشق این نان ک،یک برای کره بادام زمینی هستند

پوشش کره بادام زمینی پوشیده از شکلات
می تو،د یک سرویس ترافل معمولی یا آبکاری شده را در شکر دارچین ، شکر پودر یا شکلات ذوب شده انتخاب کنید.
بدیهی است که من بخشی از شکلات ها هستم ، زیرا مانند لیوان کره بادام زمینی از Rais طعم می دهد!
برای رنگ شکلات ، سه اونس تراشه های شکلات نیمه شیرین ، سفید یا تیره را اندازه گیری کنید. به ،وان یک گزینه دیگر ، می تو،د از میله های شکلات ،د شده به طور دقیق استفاده کنید.
شکلات با دقت در مایکروویو یا با استفاده از روش دیگ بخار دوگانه حل می شود.
سپس در دو قاشق چایخوری روغن نارگیل یا روغن نباتی هم بزنید تا یک سس نرم تر تهیه کنید که تا حدودی آب نبات کره بادام زمینی را بازیابی کند.
از یک قاشق استفاده کنید تا تمام ترافل ها را در سس شکلات ذوب شده فرو کنید.
برای سخت شدن پوسته شکلات ، دوباره روی صفحه خالی یا سینی پخت ، خنک کننده یا انجماد ،ید.
این دستور العمل از این ترافل های شکلاتی الهام گرفته شده است.

- 1/2 فنجان بادام زمینی (یا حساسیت حساس به زیر)
- 2 قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا خالص ، یا شیرین ، خشک او را انتخاب می کند
- 3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره
- 3 غازها تراشه شکلات (انتخاب من)
- 2 قاشق قورباغه روغن گیاهی یا روغن نارگیل (اختیاری)
- در صورت استفاده از کره بادام زمینی طبیعی ، آن را به آرامی گرم کنید تا اینکه به راحتی هم بزنید. یک قاشق بزرگ کره یا روغن نارگیل را ذوب کنید ، سپس با گناه و شیرین ، بادام زمینی را در مخلوط مخلوط یا مخلوط ایستاده هم بزنید تا کاملاً صاف شود. (اگر از شیرین ، خشک و یک قاشق برای مخلوط ، آن استفاده می کنید ، ممکن است برای رسیدن به یک بافت صاف به یک قاشق غذاخوری روغن نیاز داشته باشید. با یک قاشق کوچک کوکی یا یک قاشق ، توپ های حجم ترافل را سوار کنید. روی صفحه آماده شده قرار دهید و از یک لحن لذت ببرید. یا تراشه های شکلات را با دقت حل کنید ، یک قاشق چایخوری روغن بیاورید و کره بادام زمینی را در شکلات ذوب شده فرو کنید. آب نبات روکش شده شکلات را روی پنل روکش شده قرار دهید تا آن را تنظیم کنید.مشاهده حقایق تغذیه
بدون درمان شکلات

موس شکلات کاشت

کیک در لیوان

Ferrero Rish خانگی

میله های شکلات خانگی

کرکی

توت فرنگی شکلاتی

کوکی های شکلاتی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/peanut-،er-truffles-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=peanut-،er-truffles-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=peanut-،er-truffles-recipe