بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
انتشار: بهمن 05، 1402
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا

غذاهای سنتی ارومیه طیف مختلفی از آش، سوپ، خورش و دلمه را شامل می شود و در ادامه با معروف ترین این غذاها آشنا می شویم. آش گیلدیک یا نسترن آشی یکی از اصلی ترین غذاهای محلی اردبیل است که در هیج شهر دیگر پیدایش نمی کنید. این غذای سنتی در اکثر مناطق ایران پخت می شود و هر شهر برای تهیه آن از روش یا مواد ویژه ای بهره می گیرند. آش دوغ قزوینآش دوغ در بیشتر شهرهای ترک زبان ایران طبخ می شود اما طرز تهیه این آش در قزوین با مناطق دیگر کمی فرق دارد. در کنار این مناطق گردشگری غذاهای محلی خوشمزه و لذیذی هم دارد و پیشنهاد می کنم اگر به قزوین سفر می کنید، غذاهای خوشمزه ی این شهر را حتما امتحان کنید.

  • اگر بخواهیم نام غذاهای پرطرفدار ایرانی را بگوییم لیست بسیار بلند بالایی ازغذاها را خواهیم داشت که هرکدام طرفداران پر و پا قرص خودشان دارند.
  • جاجیگا یک سایت رزرو ویلا، سوئیت، اقامتگاه بومگردی در سراسر ایران است.
  • جالب است بدانید که کلسیم موجود در بادامی که در قیمه نثار استفاده می شود، دو برابر پسته است!

چرا که غذایی اصیل و سنتی بوده و از گذشته های دور در انواع مجالس و مناسبت های مختلف مانند بدرقه مسافر و عروسی و… تهیه می شده است. این غذا انواع مختلفی دارد و در مناطق گوناگون کشور با توجه به سبزیجات و مواد موجود در آن بخش و متناسب با سلیقه خانم های خانه دار به شیوه های مختلف و طعم های متفاوت تهیه می شود. لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. کباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه کبابی، فلفل کبابی، سبزی ریحان و پیاز از ملزومات اصلی این غذاست و حتما باید به صورت دورچین سرو شوند.

۴۰- خورش پیچاق قیمه

سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی سبک و شیشه ای شوند. در ادامه زردچوبه را در تابه بریزید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید تا بوی ادویه دربیاید. شیرین پلو یا نثار پلو، یکی از لذیذترین و مجلسی ترین غذاهای سنتی استان قزوین است که طبخ و سرو آن در گذشته بسیار رایج و مرسوم بوده است. جالب است بدانید که در گذشته در مهمانی های مجلل و رسمی، شیرین پلو، اولین انتخاب و قیمه نثار، دومین انتخاب بود.

اما باید بدانید این کباب در گذشته با کمی تغییر و نام کباب دیگی مهمان سفره های ما ایرانیان بوده است. خورشت بسیار محبوب و دوست داشتنی قورمه سبزی که هم نیازی به معرفی ندارد و تقریبا کمتر ایرانی را می توانیم پیدا کنیم که این خورشت خوشمزه را دوست نداشته باشد. لوبیا پلو از جمله محبوب ترین پلوهای ایرانی است که همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش کم نشده که با طرز پخت های متنوع، لذیذتر و محبوب تر هم شده است. در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم. بعضی از آن ها عام تر بوده و هر ایرانی، دست کم یکبار آن ها را نوش جان کرده است. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند.

آلبالو پلو را در فصل تابستان که آلبالو های تازه در بازار وجود دارد می پزند. و البته در فصل زمستان هم می توان آن را به وسیله مربای آلبالو و یا آلبالو های تابستانه که در فریزر نگه داری شده اند تهیه کرد. به طور کلی آلبالو پلو را می توان ملس یا شیرین طبخ کرد که بسته به سلیقه شما دارد. اگر به دنبال غذاهای برنجی (چلو و پلو) هستید حتما این مطلب رو مطالعه کنید. اول سیری در ایران، بعدا سفر در ایران - سایت سیری در ایران مجوز نشر دیجیتال برخط را از رسانه های دیجیتال کسب کرده و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است.

پربحث ترین ها

سپس آن ها را به شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید. در لیست غذاهای ایرانی، «خورش کدو سبز» را با اسم «خورش کدو مسما» هم می شناسند. طرز تهیه خورش کدو مسما بسیار راحت است و در آن علاوه بر گوشت، از انواع گوشت استفاده می شود. بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید.

در زبان ترکی قفقازی، «شیش» به معنی سیخ است و «لیک» به گوشت های درون سیخ گفته می شود. نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کباب ها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستوران ها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه می شود. برای تهیه خمیر، ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را کم کم در کاسه بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاورید که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای اتاق برای دو ساعت استراحت کند. خمیر را پس از گذشت این زمان به تکه های کوچک تر تقسیم کنید و روی یک پارچه تمیز بچینید.

طرز تهیه واویشکا مرغ

جاجیگا یک سایت رزرو ویلا، سوئیت، اقامتگاه بومگردی در سراسر ایران است. برای نگه داشتن رنگ آلبالو باید این غذا را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کرد. به جای لیمو امانی می توان از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آب لیمو نیز استفاده کرد.

سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به پیازها بیفزایید و آن ها را نیز تفت دهید. در ادامه فیله های ماهی را در روغن بریزید و کمی سرخ کنید. ته تالی، شباهت بسیاری به کباب تابه ای و تاس کباب دارد و از آن دسته غذاهایی است که کمتر در رستوران ها دیده می شود و اراکی ها بیشتر آن را در خانه درست می کنند. جمله موزون «کوفته، شفته و تتالی، غذای زن های اراکی» در اراک بسیار مشهور است و ته تالی به همراه کوفته و شفته از جمله غذاهایی هستند که زنان اراکی در خانه می پزند.