
بروزرسانی: 02 تیر 1404
بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
جالب است بدانید به میمنت وجود چنین غذای خوشمزه ای در فرهنگ ما یک روز ویژه را با این نام نامگداری کرده اند. اولین شنبه از ماه آذر هرسال خورشیدی را روز جهانی قورمه سبزی می نامند. و حتی در مواقع عادی و به صورت روزانه بسیار متداول بوده است. این غذای سنتی امروزه هم طرفداران خاص خود را دارد و مخصوصا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها علاقه خاصی به ان دارند.
البته لیست کامل تری از این غذاها را می توانید در مطلب غذاهای محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید. دمپختك یكی از غذاهای محلی استان تهران است.یكی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست . كباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه كبابی، فلفل كبابی، سبزی ریحان و پیاز از ملزومات اصلی این غذاست و حتما باید به صورت دورچین سرو شوند. خورش قیمه نخود از غذاهای خوش طعم یزدی است که به جای لپه، از نخود در آن استفاده می شود.
- پس از پخت آش، آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
- طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمان ها و همچنین دورهمی های خانوادگی نیز بسیار مناسب است.
- گاهی از این غذا در گویش های عامیانه با نام قیمه نسا یاد می شود كه به اشتباه جا افتاده است.
- علاوه بر غذای فوق العاده این رستوران محیط دلنشینی دارد که باعث می شود در طول زمانی که آنجا هستید و غذای خود را میل می کنید همواره احساس خوبی داشته باشید.
- مواد را با هم مخلوط کنید و سپس آب جوش را در قابلمه بریزید.
سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن بریزید و آن ها را تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به پیازهای سرخ شده بیفزایید و آن ها را تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه و رب گرفته شود و رنگ رب نیز باز شود. فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد سرخ شده داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و تفت دهید. ارومیه خورش یا اورمیه خورش، یکی از خورش های سنتی ارومیه ای است که شباهت بسیاری به خوراک لوبیا چیتی دارد. این غذای لذیذ معمولا با بادمجان و سیب زمینی سرخ کرده و به همراه برنج سرو می شود.
قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین
ماهی صبور یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی جنوب کشورمان است که به صورت تنوری و کبابی طبخ می شود و به دلیل عدم مصرف روغن، ارزش غذایی بالایی دارد. مرغ، پیاز، سیر، لپه، آب نارنج، سبزی معطر، حاصل ترکیب این مواد با تخم مرغی که در مرحله نهایی پخت و هنگام غلیظ شدن خورشت به آن اضافه می شود، مرغ ترش گیلانی ها رو می سازد. فرهنگ غذایی مردم در هر کجای دنیا، بخش مهمی از فرهنگ آن منطقه است. آداب و رسوم تهیه غذا، طعم غالب غذاها، موادی که بیشتر استفاده می شوند، شیوه ی طبخ و مصرف، غذاهایی که به مناسبت های مختلف پخته می شوند و ...
طرز تهیه ته چین مرغ
در واقع این گیاه در منطقه کوهستانی کردستان به وفور به چشم می خورد و بهترین فرصت برای تهیه خورشی ترش و لذیذ به حساب می آید. ریواس اثر دارویی و درمانی بسیاری دارد که از آن جمله می توان به رفع تشنگی و تب، تقویت بینایی، تسکین ناراحتی های عصبی و کم خوابی، افزایش سطح انرژی بدن، خاصیت ضدسرطانی و غیره اشاره کرد. ته دیگ مورد نظر خود را در یک قابلمه بچینید و برنج آبکش کرده و مخلوط گوشت و زرشک را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. یک پیمانه شهد را روی برنج بریزید، درب قابلمه را با دم کنی ببندید و اجازه دهید تا شیرین پلو دم بکشد.
اگر از طرفداران پر و پا قرص کباب هستید، کباب بناب به مزاج تان بسیار سازگار است. کباب بناب همانند کباب کوبیده معمولی است اما در حجم و اندازه بسیار بزرگ تر. اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کباب های بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید. آتیسا با ارائه و توسعه سیستم یکپارچه سفارش غذای شرکتی اولین کترینگ ارائه کننده غذای رژیمی و سازمانی آنلاین در این عرصه می باشد.که کیفیت غذاهای خود را تضمین می کند. کلمبا قشمیکی از غذا های محلی قشم کلمباست، که از گندم پرک و ماهی درست می شود. سغدو اگر طرفدار کله پاچه باشید، حتما از این غذای سنتی و البته کمی عجیب لرستانی خوشتان می آید.
دو لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت روی حررات ملایم گاز بپزد. از لیمو عمانی سیاه برای تهیه خورش قورمه سبزی استفاده کنید. شما می توانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت، یک یا دو عدد هل را به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری به غذا بدهد. در طبخ خورش قیمه زعفرانی مجلسی از لیمو عمانی رنگ روشن استفاده کنید تا خورش شما ظاهر بهتری پیدا کند. خورش قیمه از حدود ۸۰ تا ۹۰ سال پیش، به عنوان یک غذای نذری در میان ایرانیان شناخته می شود. شما می توانید ترخینه جامد را در خانه تهیه کرده یا به صورت آماده از عطاری ها خریداری کنید، البته باید در نظر داشته باشید که درست کردن ترخینه جامد، حدود هفت روز زمان می برد.
در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. پیاز سرخ شده را به برنج در حال پخت بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در آخر غذا را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. بریان یا بریون که اغلب با نام بریانی در ایران شناخته می شود، یکی از مشهورترین غذاهای سنتی اصفهان به شمار می آید. این غذا از جایگاه خاصی در میراث غذایی این استان برخوردار است و طعم بسیار لذیذی دارد. بهترین نوع بریان با گوشت گوسفند تازه تهیه می شود؛ اما امروزه این غذا را با گوشت مرغ نیز طبخ می کنند.