بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
انتشار: بهمن 27، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا

ته دیگ مورد نظر خود را با کمی روغن در کف یک قابلمه بچینید. سپس مقداری از برنج آبکش کرده را در قابلمه بریزید و یک لایه از مخلوط ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید. پس از بخار کردن برنج، شعله گاز را کم کنید و دم کنی بگذارید تا هزاری دم بکشد. آش بی بی سه شنبه یکی از آش های مشهور و لذیذ در شهر اراک است که بیشتر به عنوان نذری پخته می شود و بر سر سفره بی بی سه شنبه قرار می گیرد تا نیازمندان را حاجت روا کند. اکبر جوجه، مواد اولیه ساده ای دارد که شامل جوجه مرغ، رب انار و کره می شود و در کنار آن برنج زعفرانی و سس انار قرار می گیرد.

  • وقتی میگیم ناهار چی بپزم؟ حتما نباید یک غذای سخت و پرزحمت را در ذهنمان یادآوری کنیم.
  • یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است.
  • روغن گردو و طعم بی نظیر آن باعث شده تا این خورش به یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی تبدیل شود.
  • بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم می تواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند.
  • سیستان و بلوچستانی ها معمولاً در کنار این غذا از سالاد یا سبزی خوردن نیز استفاده می کنند.

در اولین مرحله از طرز تهیه کشک کدو باید کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنیم. البته کسانی که رژیم غذایی با محدودیت سرخ کردن دارند، می توانند کدوها را بخارپز کنند. در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ باید مرغ ها را به تکه های کوچک برش دهید. سپس آن ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید. مرغ ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت مزه دار شوند. بهترین طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین خانواده های ایرانی است که در بیشتر مهمانی ها طبخ می شود، اما کمتر کسی از پرتقال در سس مرغ استفاده می..

طرز تهیه مرغ ترش

امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد. آبگوشت قرمه ، قورمه سبزی همدانی یا آبگوشت بزباش، یک غذای بسیار جالب و لذیذ همدانی است که نسخه ای منحصربه فرد و متفاوت از خورش محبوب قرمه سبزی را به شما ارائه می کند. طعم و عطر سبزی قرمه، پیاز داغ و سیب زمینی به همراه لیمو امانی، غذایی وسوسه انگیز و خوشمزه را خلق می کند که به سختی می توان به آن دست رد زد. نمک، فلفل و زردچوبه را به ماهی سرخ شده اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید. آب برنج خیس خورده را خالی کنید و آن را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا مغز دانه های آن نرم شود.

با فرش چهل تکه دستباف مدرن، هنر چندین 1000 ساله ایرانی را به خانه ببرید

اگر از توریست های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می کنند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند. یکی از افرادی که سفرهای زیادی داشت، توصیه می کرد در سفرهایتان سعی کنید غذاهای آن شهر را امتحان کنید. چرا که غذاهای سنتی تنها خوراک نیستند، بلکه معرف شرایط جغرافیای، اقتصادی و اجتماعی آن شهر هم هستند.

کردستان به خاطر رواج دامداری و کشاورزی و شرایط اقلیمی خاص ، غذاهای محلی منحصربه فردی دارد که با مواد اولیه تازه و سبزیجات گیاهی تهیه می شوند. قیمه یزدیقیمه یزدی یکی از خورشتهای اصیل و خوشمزه یزد به حساب می آید که در اکثر رستوران های سنتی یزد می توانید آن را میل کنید و هر گردشگری حتما باید یک بار این غذا را امتحان کند. دلمه برگ مودلمه برگ مو یکی دیگر از غذاهای محلی ترک زبانان است که در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به نام آذربایجان ثبت شده.