
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان
در روش های مختلف طبخ این غذا از تخم مرغ، پودر نان، فلفل دلمه ای، ماست و… نیز استفاده می شود. نخود پخته، ادویه و تخم مرغ از اصلی ترین مواد در تهیه فلافل است. این ترکیب را در روغن داخل سرخ می کنند و داخل نان ساندویچی می گذارند. اگر خواستید در اهواز فلافل بخورید، شب ها به خیابان لشکرآباد این شهر سری بزنید. در خیلی از شهرهای ایران، خورشت آلو مسما را درست می کنند، البته در هر شهر به سبک خود.
- سپس تمام گوشت را ریش ریش کرده و مجدداً درون قابلمه ای که هنوز مقداری آب گوشت دارد قرار می دهیم.
- پس از نیم پز شدن نخود و گندم، بقیه حبوبات را به همراه لیزک، ادویه، زردچوبه و نمک در آش بریزید و صبر کنید تا همه مواد بپزند و آش شما جا بیفتد.
- اگر هم گیاهخوار هستید و اهل امتحان کردن دستور پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه عدس پلو با سویا انتخاب مناسبی برای شما است.
- لطفاً آش ترش زنجان که به ثبت رسیده را لیست غذاهای خوب ایرانی اضافه فرمایید.
- سیب زمینی را نیز با کمی نمک و آب، آب پز کنید و پس از نیم ساعت، پوست آن را بکنید و رنده ریز کنید.
- حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید.
سپس آب آن را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. در کف قابلمه، ته دیگ مورد نظر خود را بچینید و به صورت لایه لایه، برنج و مخلوط هویج، خلال نارنج و پیاز داغ را در قابلمه بریزید. در پایان، کمی کره روی برنج بریزید و اجازه دهید تا هویج پلو برای ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز با دم کنی، دم بکشد. مانی پلو از غذاهای محلی شهر دامغان در استان سمنان است که برای تهیه آن از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده می شود. گاهی اوقات نیز گوشت قیمه ای یا قلقلی سرخ شده با پیاز نیز در کنار آن قرار می گیرد که ترکیب فوق العاده لذیذی را به وجود می آورد. علاوه بر لپه و کشمش در مانی پلو می توانید از خلال پرتقال، بادام و پسته نیز استفاده کنید.
سپس یک قابلمه آورده و آن را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از آن که آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد نوبت اضافه کردن تخم مرغ هاست. بعد از شکستن تخم مرغ ها چند دقیقه صبر می کنیم تا پخته شوند. در مرحله اول باید گوشت ها را به ابعاد دلخواه خرد کرده، درون قابلمه قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.
طرز تهیه آب دوغ خیار
به طور کلی می توان گفت ترک ها از طعم شیرینی لذت می برند. خورشت آلوهویج از آن خورشت های محبوب آذربایجان شرقی است که اسمش ترکیباتش را لو می دهد. برای پختن خورشت آلو هویج می توان از گوشت مرغ یا گوسفند استفاده کرد.
سپس با دانه های انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه می پزند. یکی از انواع پلوهای خوشمزه و سنتی که بیش تر مجلسی است باقالی پلو می باشد. این غذا از ترکیب برنج و سبزی و باقالی پخته می شود که اگر باقالی و سبزی تازه باسیند طعم بهتری هم خواهد داشت. باقالی پلو را می توان در کنار مرغ یا گوشت ماهیچه و گردن سرو کرد که ما ایرانی ها بیشتر عاشق باقالی پلو با ماهیچه هستیم. قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند. غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته.
نصف مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق کف قابلمه فشار دهید. سپس مرغ هایی را که تفت داده اید به همراه زرشک روی برنج بریزید. در ادامه دوباره باقی مانده برنج را به درون قابلمه اضافه کنید. این غذای سنتی و محبوب ایرانی از ترکیب برخی حبوبات، سیب زمینی و گوشت تشکیل می شود. خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای ایرانی بسیار معروف و پرطرفدار است که در کنار برنج سرو شده و طعم بی نظیری دارد. کباب تابه ای، نوعی خوراک است که به طور کلی مواد مورد نیاز آن شامل گوشت گوسفندی چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و البته سماق می شود.
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری
تنوع غذایی فوق العاده خوزستان باعث شده که بتوانیم در جشنواره ای از طعم ها و مزه ها، قدم بزنیم و از خوردنی های لذیذش لذت ببریم. شاید اسم خورشت ماست به عنوان دسر برایتان عجیب باشد اما به خاطر طعم شیرین و رنگ زیبای زعفرانی این غذا بیشتر به عنوان دسر استفاده می شود که البته خیلی دسر سبکی هم نیست. مالاتا مازندرانیمالابیج که مالاتا هم گفته می شود یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای دریایی مازندران است. در کنار این جاذبه های تاریخی، غذاهای متنوع و خوشمزه تبریز، که هر ذائقه و سلیقه ای را راضی می کند نشان دهنده ی فرهنگ غذایی غنی مردم این منطقه است.
در ادامه، گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
این خورش محلی لری با برنج خورده می شود و سالادهای سنتی مانند سالاد فصل، سالاد کنگر و سالاد شیرازی از گزینه های فوق العاده برای سرو در کنار آن هستند. رایج ترین نوع چکدرمه در گنبدکاووس و شهرهای ترکمن نشین با گوشت گوسفند درست می شود؛ اما چکدرمه دارای انواع دیگری نیز است که می توانید آن ها را در منزل درست کنید. برای مشاهده طرز تهیه چکدرمه به مجموعه مقاله های غذاهای محلی کجارو سر بزنید. حبوبات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و زودتر بپزند. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس گندم را در قابلمه بریزید و شعله گاز را کم کنید تا گندم بپزد.
رستوران حوض خونه حدود 40 سال پیش افتتاح شده و در طی این سال ها، مشتریان ثابت فراوانی پیدا کرده است. رستوران حوض خونه دو طبقه کاملاً مجزا دارد و از این رو بسیاری از افراد ترجیح می دهند که مراسم یا مهمانی های خود را در این رستوران برگزار کنند. آموزشگاه آریا با عنوان “آریا کویت” در سال ۱۳۸۶ در کشور کویت شروع به کارکرد.