بهترین دستور پخت شیرینی شکر - عشق و لیمو
انتشار: آذر 11، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

بهترین دستور پخت شیرینی شکر - عشق و لیمو


این شیرینی های قندی آسان دارای لبه های ترد و مرکزی نرم هستند. به شکل برش و تزئین شده با آیسینگ، دسری خوشمزه برای هر من،تی هستند.

شیرینی های شکری

بهترین دستور العمل های کیک شکری من را بررسی کنید! این نسخه به روز شده ای است که چند سال پیش به اشتراک گذاشتم، با مراحل ساده، مواد اولیه ساده و نتایج بسیار خوشمزه.

کوکی های شکری لبه های ترد، مرکز نرم و طعمی گرم و کره ای دارند. تزئین شده با آیسینگ، آب نبات و/یا اسپرینک،، هدیه ای جشن برای کریسمس، روز ولنتاین یا هر من،تی است.

توجه داشته باشید که این دستور نیاز به خنک ، خمیر دارد، بنابراین برنامه ریزی کنید که آن را حداقل دو ساعت قبل از باز ، و پخت کیک ها مخلوط کنید. اگر می خواهید مراحل این دستور را بیشتر گسترش دهید، می تو،د کوکی ها را بعد از پخت فریز کنید. به این ترتیب تا زم، که برای تزیین آماده شوند تازه می مانند. بیا بپزیم!

مواد تشکیل دهنده کوکی شکری

در اینجا چیزی است که برای تهیه این شیرینی قندی ساده نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره – قاشق و تراز کنید تا از بسته بندی بیش از حد در پیمانه خود جلوگیری کنید.
  • بکینگ پودر - به بلند شدن بیسکویت کمک می کند.
  • کره بدون نمک -برای این دستور به کره نرم شده نیاز دارید. برای نرم شدن آن، قبل از تهیه خمیر، آن را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید.
  • شکر دانه ریز - برای شیرینی
  • تخم مرغ – خمیر بیسکویت را به هم می ،باند و بافتی صاف به بیسکویت می دهد.
  • عصاره و،ل و عصاره بادام - برای عمق طعم گرم اگر عصاره بادام در دسترس ندارید، به راحتی آن را با و،ل بیشتری جایگزین کنید.
  • و نمک دریا - برای پاپ ، همه طعم ها!

دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.

طرز تهیه کاتر شیرینی شکری

شما می تو،د دستور کامل کیک شکری را با اندازه گیری ها در پایین این پست پیدا کنید. در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه کارکرد موارد وجود دارد:

با تهیه خمیر کوکی شروع کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط \u200b\u200bبا هم مخلوط کنید. در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پد، کره و شکر را با هم خامه بزنید. تخم مرغ و سپس و،ل و عصاره بادام را هم بزنید.

مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدستی به دست آید.

  • توصیه: اگر همزن پایه ندارید خمیر را با همزن برقی دستی آماده کنید!

پس از آن خمیر را در یخچال قرار دهید. آن را به دو نیم ت،یم کنید و هر نیمه را به صورت دیسکی به ضخامت 1 اینچ در آورید. هر کدام را محکم در پ،تیک بپیچید و حداقل 2 ساعت و حدا،ر 2 روز در یخچال قرار دهید. این مرحله را نادیده نگیرید! خنک ، خمیر شیرینی شکری به حفظ شکل آن کمک می کند.

پس از سرد شدن خمیر آن را با وردنه باز کنید. یک دیسک را روی یک سطح کمی آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید تا ضخامت آن به 1/4 اینچ برسد.

  • توصیه: اگر خمیر خیلی سفت است که نمی تو،د فوراً باز شود، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا انعطاف پذیر شود.

برای برش دادن شکل هایی که می خواهید از کاتر کوکی استفاده کنید. ضایعات را در صورت ،وم دوباره حلقه کنید و با دیسک باقیمانده خمیر تکرار کنید.

کوکی ها را بپزید در فر 350 درجه فارنهایت بپزید تا لبه ها شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند، معمولا 9 تا 11 دقیقه. کوکی ها در وسط نیم پز به نظر می رسند، اما با سرد شدن سفت می شوند.

قبل از انتقال به توری سیمی به مدت 2 دقیقه روی سینی فر بگذارید تا کاملا خنک شود.

نکات دستور پخت

  • از کاغذ روغنی استفاده کنید. تمیز ، را آسان می کند و به پخت یکنواخت کوکی ها کمک می کند. متوجه شدم وقتی کوکی ها را مستقیماً روی ورقه پخت می پزم، زیر آن ها بسیار تیره می شوند.
  • یک ورق را در یک زمان بپزید. دما در سراسر فر می تواند متفاوت باشد. برای پخت یکنواخت تر، توصیه می کنم یک ورقه کوکی را هر بار روی توری وسط فر بپزید. شما نمی خواهید شیرینی های طبقه پایینی فر قبل از آماده شدن شیرینی های طبقه بالایی بسوزند!
  • زمان پخت ممکن است متفاوت باشد. این به اندازه قطعات شما بستگی دارد. به نظر من 9 تا 11 دقیقه زمان خوبی برای بیشتر شیرینی های شکری است، اما اگر برش های خیلی کوچک دارید، از 7 دقیقه شروع به بررسی کوکی ها کنید. اگر کوکی های شکری بزرگ درست می کنید، ممکن است لازم باشد آنها را به مدت 12 یا بیشتر بپزید.

طرز تزیین شیرینی های شکری

بخش مورد علاقه من در دستور پخت شیرینی شکری تزئین کوکی ها است! در اینجا دو کاتر شیرینی شکری وجود دارد که من دوست دارم استفاده کنم:

  • رویال آیسینگ (تصویر) - ساخته شده با پودر مرنگ، این نوع آیسینگ قوام محکمی دارد و برای تزئین خطوط ریز و پر ،/پر ، اشکال عالی است. من دستوری را که در یادداشت های دستور العمل زیر استفاده می کنم به اشتراک می گذارم.
  • یک کیک شکری بسیار ساده -وقتی قصد ندارم طرح های پیچیده درست کنم با شیر (هر نوع) و پودر قند یک کیک قندی خیلی ساده درست می کنم. من با 1 قاشق غذاخوری شیر و 3/4 فنجان پودر قند شروع می کنم و در صورت نیاز مقدار بیشتری از هر کدام را اضافه می کنم تا یک قوام غلیظ و قابل چکاندن ایجاد شود. سفت شدن این آیسینگ بیشتر طول می کشد. کوکی ها را در یک لایه نگهداری کنید تا زم، که سفت شوند.

به راحتی می تو،د رنگ خوراکی را به هر فراستینگ اضافه کنید تا رنگ مورد نظر خود را بدست آورید. پس از افزودن فراستینگ، شیرینی ها را با آب نبات، پاشیدن یا شکر رنگی تزیین کنید تا ظاهری شاداب به نظر بیایند.

نحوه نگهداری شیرینی های شکری

کلوچه های شکر یخی را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. کوکی های بدون یخ به خوبی در دمای اتاق نگهداری می شوند.

آیا می تو،د شیرینی های شکری را فریز کنید؟

بله! این کوکی ها خوب یخ می زنند. در ظرف دربسته یا کیسه فریزر ببندید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. می تو،د آنها را قبل یا بعد از تزئین فریز کنید.

دستور العمل های ساده تر کوکی ها

اگر این کوکی های نرم را دوست دارید، یکی از این دستور العمل های ساده کوکی را امتحان کنید:

شیرینی های شکری به راحتی بریده می شوند

زمان آماده سازی: 1 ساعت

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان خنک شدن: 2 ساعت

زمان کل: 3 ساعت 20 دقیقه

خدمت می کند 30

این دستور پخت شیرینی شیرین شیرینی شیرینی عالی برای تولد، روز ولنتاین یا هر جشنی است. کوکی ها لبه های ترد، مرکز نرم و طعم کره ای لذیذی دارند. از ب، آنها به شکل هایی که می خواهید و تزئین آنها با آیسینگ لذت ببرید!

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • در یک کاسه متوسط، آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.

  • در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال یا با استفاده از همزن برقی، کره و شکر را خامه بزنید تا سبک و پفی شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس و،ل و عصاره بادام را اضافه کنید.

  • مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر نرم خواهد شد.

  • خمیر را به نصف ت،یم کنید. هر نیمه را به شکل یک توپ در آورید، سپس در یک دیسک به ضخامت 1 اینچ صاف کنید. در بسته بندی پ،تیکی محکم بپیچید و حداقل 2 ساعت و حدا،ر 2 روز در یخچال قرار دهید.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس دو ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید تا ضخامت آن حدود یک چهارم اینچ شود. اگر خمیر خیلی سفت است که نمی تو،د فوراً باز شود، آن را چند دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. از کاترهای کوکی برای برش دادن شکل های دلخواه استفاده کنید، سپس برش ها را به ورقه های پخت آماده شده منتقل کنید و در صورت ،وم برش ها را دوباره بغلت،د.

  • هر بار یک ورق را به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زم، که لبه های کوکی ها شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند بپزید. کوکی ها در وسط نیم پز به نظر می رسند، اما با سرد شدن سفت می شوند. زمان دقیق بستگی به اندازه کاترهای کوکی شما دارد.

  • قبل از انتقال به توری سیمی، اجازه دهید 2 دقیقه روی ورقه های پخت خنک شود تا کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن روی آن را با رویال آیسینگ یا به دلخواه تزئین کنید.

  • حدود 30 عدد کوکی درست می کند. بازده دقیق بسته به اندازه کاتر کوکی شما متفاوت خواهد بود.

رویال آیسینگ (دستور پخت اقتباس شده از ویلتون): 4 پیمانه پودر قند را در کاسه همزن الک کنید. 3 قاشق غذاخوری پودر مرنگ و 5 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف و براق شود. نیمی از فراستینگ را به یک کیسه لوله با نوک شماره 3 برای اعمال خطوط نازک و مشخص ، اشکال پر شده منتقل کنید. برای پر ،/پر ، شکل های کوکی، هر بار ½ قاشق چای خوری آب بیشتری به آن اضافه کنید تا مایه ی ماست را رقیق کنید تا به غلظتی روان برسد. رنگ خوراکی را به دلخواه اضافه کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/sugar-cookies/