این سوپ 30 دقیقه ای بهترین وعده غذایی شب هفته است
انتشار: بهمن 04، 1403
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

این سوپ 30 دقیقه ای بهترین وعده غذایی شب هفته است


وقتی به یک وعده غذایی آرامبخش و آرامبخش نیاز دارم - اما هنوز هم پر از سبزیجات - این سوپ پیراشکی آسان را درست می کنم. برای آ، هفته های زمست، عالی است!

سوپ پیراشکی

هر ماه ژانویه، من یک هدف را دارم: خوردن مقدار زیادی سبزیجات.

برای چند هفته اول، آسان است. من در سال جدید انرژی بیشتری می گیرم و سالادها را با هم مخلوط می کنم و اسموتی ها را مرتباً مخلوط می کنم. این که بیرون ده درجه است برای من مهم نیست.

اما وقتی به نیمه دوم ماه رسیدیم، خب، زمستان فصل شروع شده است. من برای شام سالاد نمی خواهم - من چیزی آرامبخش و گرم می خواهم. امتیازات جایزه اگر در کمتر از 30 دقیقه جمع آوری شود.

آن وقت است که سراغ این سوپ پیراشکی ساده می روم. هنوز هم پر از سبزیجات است، اما راحت و سریع است. من قبلاً یک بار آن را در این ماه درست کردم و فقط مواد تشکیل دهنده را به لیست ،ید خود برای هفته آینده اضافه کردم. 😊

به همین دلیل است که من این دستور سوپ پیراشکی را دوست دارم:

  1. خیلی راحته بر،ب های قابلمه منجمد موجود در فروشگاه، ،یب میانبری است که باعث می شود آن ها بسیار سریع باشند.
  2. طعم ها عالی هستند! این سوپ کمتر از 10 دقیقه می جوشد، اما این بدان م،ا نیست که طعم آن کم است. قارچ شیتاکه، تاماری، زنجبیل و لیمو آبگوشت را خوشمزه و روشن می کند.
  3. پر از سبزیجات است مانند قارچ، اسفناج و هویج. اه، ژانویه = محقق شد.

چند نفر از خوانندگان هفته گذشته این سوپ را درست ،د و همه آنها همین را گفتند:

  • "این عالی بود" -اگر
  • “این سوپ فوق العاده است!!” -کریس
  • "من این را امشب درست کردم. عالی است." -جان

دفعه بعد که به یک شام راحت و خوشمزه در شب نیاز دارید، آن را امتحان کنید. من فکر می کنم شما آن را دوست خواهید داشت!

دستور تهیه را دریافت کنید:

سوپ استیکر

آیا می خواهید این سوپ را امتحان کنید؟ در اینجا چند نکته وجود دارد:

  1. از سبزیجاتی که در دسترس دارید استفاده کنید من قارچ های موجود در این سوپ را نادیده نمی گیرم (آنها طعم زیادی به آن اضافه می کنند!) اما فراتر از آن، سبزیجات اینجا انعطاف پذیر هستند. می تو،د به جای اسفناج از بوک چوی، به جای هویج از فلفل دلمه ای نازک خلال شده یا ادام یا نخود برفی استفاده کنید.
  2. روی آن را با فلفل قرمز ترد بریزید. من همیشه یک شیشه فلفل چیلی ترد در یخچالم برای تهیه غذای ساده دارم. (من Trader Joe\'s and Fly By Jing را دوست دارم.) این یک راه سریع و آسان برای افزودن حرارت و طعم اومامی به این دستور غذا است. بسیار توصیه می شود!
  3. بهتر است این سوپ تازه باشدچون کوفته ها به هنگام نشستن نرم شده و آب آن را جذب می کنند. اگر می خواهید این دستور را از قبل درست کنید، توصیه می کنم پایه سوپ را خودتان درست کنید. تا 3 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود. درست قبل از سرو کوفته ها را اضافه کنید.

دستور تهیه را دریافت کنید:


منبع: https://www.loveandlemons.com/recipe-s،light-dumpling-soup/